Friday, November 7, 2008

CERITA DI SEBALIK SELIMUT

Sekarang ni aku ngah final exam.. Nak kata stdy hard sgt 2 xde la...sbb aku xske nk menekan kepala hotak aku ni smpai stdy tnsion2... so aku lebih rileks bla stdy...Tapi sempat lg aku layan ym n tls blog ni...hehe.. Tapi kadang2 rasa dh mls nk ber'YM' ni.. Bukan pe cm xbest dh la.. sbb pe eyh???? Masa aku tulis blog ni, aku bukan la berada di blik aku tp bilik member aku. Aku tdo sini malam ni.. Baru je lepas tgk movie.. cete hantu huahua....takut siott!!

Ahli yg tgk tu seramai 4org tp yg betul2 tgk tu belum tentu lg empat. Yg paling best skali suma yg tgk tu suma pakat nyorok di sebalik bantal, selimut, spongebob (yg ni semestinya aku) n ada yg nyorok belakang aku pun ada..hehehe... Bila smpai scene yg menyeramkan ataupun yg mengejutkan suma pakat2 nyorok di sebalik selimut.. hahaha.... memang lawak gle... Dalam sambil tgk cete tu aku sempat lg gayut telefon hehe... sebenarnya nk bg hilang takut huhu... Memang best ar malam ni.....walaupun takut tp tetap enjoy tgk cete ni....Dh siang td penat berperah otak menjawab ekonomi, subjek yg paling aku tak gemar skali...hmmm....so mlm ni kita org suma nk release tnsion........

Saat cm ni memang tak kan aku lupakan. Walaupun cete tu seram dan menakutkan tp aku keja ketawa jer smpai skit perut. Bukan ketawa tgk ceta tu tp sbb tgk gelagat kwn2 aku yg tgk ceta tu...nk tgk nk tgk tp dok nyorok dlm selimut hahahaha.....tapi mlm ni memang best!!! betul2 hepy!! Cuma aku rindu kt puteri...rindu bangat!! xsabar2 nk balik bla abeh exam nanti...hmm..

Post a Comment

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

0 PESANAN PENAJA:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi