Thursday, January 22, 2009

BERCAMPUR-BAUR...

Sejak akhir-akhir ini, aku cepat terasa hati dgn sahabat aku ni. Entahlah...Macam ada something wrong. Kadang2 aku rasa mcm tak diperlukan ataupun xpenting. Aku selalu ketinggalan info-info terkini sedang dahulu kalo apa2 hal dia akn gtau aku n tya aku dulu.

Mungkin perasaan aku je kot? Tapi entahlah......

Aku baru je blk dr klinik. Amik ubat. Doktor ckp aku cpt sakit mungkin kerana perubahan cuaca skrg yg xmenentu. Dan pesan dia lg "Jangan minum ais". Huhu... Itu terpaksa aku korbankan buat sementara waktu.

Dan hari ni aku tak g kelas. Nak kata ponteng, bleh la kot. Dan aku tak da mood nk g kls walaupun aku ska lecturer 2...Dh la semalam xleh tdo keja batuk jer... Sampai kul 3 pagi pn dok terkebil-kebil lg. Cian roomate aku tah2 xleh tdo sm keja dgr aku batuk jer....

Hari ni nk balik umah dh... Best2...hehe...

Jom sapa nk ikut aku blk kg????

5 comments:

  1. Batuk2?
    ciannyer dier..
    Perasaan jer kot cam tue.. Mayb emo berubah bila keadaan sakit2 neh..

    B happy k..Get Well soon..

    ReplyDelete
  2. Hmm..bila sakit mmg akan automatik fikir macam2..

    Anyway, bersyukur je terhadap sakit yg kita dpt tu..semakin kita sabar terhadap sesuatu ujian, semakin syg DIA kat kita..=)

    ReplyDelete
  3. Salam singgah..selamat bercuti:-)

    ReplyDelete
  4. muahahahha..cian plak dbaca coretan hati ni....
    tp takyah la nak berkecik limpa ngan kwn2..tak gune..buat bodoh saje...nak tau info2 terkini, tengak la Buletin utama kat TV3 kul 8 tu..wakakkakakak....

    *P/s: nak ikutttttttt.....boleh ngak?

    (^_^)

    ReplyDelete
  5. lotsoflove: mungkin...tenkiu ya??

    azim: yeke automotik pk cm 2? manual xde ke? hehe... Alhamdulillah..sy bersyukur sbb dipilih utk sakit...

    fazemy: selamat bercuti gk ;)

    apisz: nk ikut? boleh ajer mas...hehe ;P

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi