Saturday, January 3, 2009

PERTAMA KALI DI TAG

Aku telah ditag oleh batrish..First tag ni..huhu...Dan dlm blog dia tulis wan hanis..spe tu? Aku la.. Cuma kena tmbh nur jer dia tertinggal nur.. Wan nur hanis la...huhu..

1. sesiapa yg kne tag, tulis 10 sesuatu berkenaan org yg men'tag'
nk tulis ape ek?? huhu...
~dia kata dia pemalu
~dia tak ska org gedik sm gk cm aku xska popuan gedik
~dia ni maneh kot sbb dia ske senyum...
~dia ngah frust hehe..yeke?
~aku xtaw dia sp sbnrnye sbb xda pic sbnr..huhu..
~dia chubby sm cm aku gk hihi..
~dia xska org desak dia..
~dia syg kwn2 dia
~dia org pertama yg men'tag aku
~dia org pertama yg follow my blog..
2. org yang kne tag,kene tulis tentang dirinya
~aku ska sgt makan tomyam kdg2 kuar mlm2 semata-mata nk p mkn tomyam
~aku sebenarnya pemalu walaupn peramah..cana tu?
~taksub dgn membaca..kalo baca smpai tak ingt nk mkn atau mandi..huhu..
~speed membaca aku lbh laju dr org len sbb tu aku bleh abiskn novel yg tebal dl 1 hari jer huhu
~cepat sygkan org dan senang2 leh benci org...
~paling xska kena tipu!
~walaupun aku agk garang tp ramai yg xtakut sbb muka aku maneh kot? haha..perasan
~aku ske berkawan dan ramai kwn...
~aku jarang mrh org tp sekali marah leh bergegar planet ni..
~ske senyum sbb org kata aku senyum maneh..hihi..

3. at the end,you need to choose 1o ppl to tagged and list their name
~hans
~fahmi forte
~penampar terbang
~puteh
~aku tag sape2 jer yg baca blog aku ni..

Post a Comment

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

0 PESANAN PENAJA:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi