Saturday, February 7, 2009

BULAN FEBRUARI YANG............

Bulan Februari semestinya bulan yg dinantikan oleh semua pasangan kekasih. Mana taknya bulan ini dikatakan bulan untuk hari kekasih. Walaupun ramai yg tahu sejarah bagaimana bermulanya hari kekasih ini tp masih lg ramai nak sambut. Itu terpulang la pd diri masing-masing.

Bagi aku, setiap hari adalah hari kekasih bukannya hanya 14 Februari sja. Cuma mungkin hari tu adalah lebih special sbb ramai yg mula menjual bunga, dan hadiah-hadiah lain utk kekasih. Untungkan sesapa yg ada kekasih tu.

Tapi orang laki la yg paling teruk sbb kena beli hadiah dan rancang gimik-gimik yg special konon2 sbb nk amik hati gf. Semalam masa aku meniaga ms hari keusahawanan ada sorang chinese guy datang beli keychain couple dan teddy bear kat gerai aku. Dalam pd ms yg sm aku tgk dia dh beli couple Tees utk dia punya gf. Cincin pon dia beli gk.

Sempat la gak aku bersembang ngan dia. Dia ada ckp time valentine's day laki yg teruk sbb kena beli mcm2 kat gf. Aku bls blk xpa utk gf tersayang apa slhnya kan? Huhu.. Siap aku gurau lg dgn dia "untung you punya gf kalo mcm ni i pon nk jd gf you la.."hahaha....

Sempat lagi aku ckp kat member aku nsb bek aku tak ada pak we lau tak, jenuh huhu.. Dia balas balik ''hang tu bknnya tak da org nak, tp ramai sgt sampai tak tau nk pilih. Satgi pilih yg tu tak sesuai plak plh yg ni satgi nyesal lak, tau sgt hg tu cana" Haha..amik hg sejibik. Tak pasai2 ja kena beletiaq..Hoho..

Aku bkn pa, sebenarnya aku takut depa ni nak main2 ja walaupun ada yg nk serius.. Takut lol nanti dok tangkap cintan tiba2 keciwa..tak mo la aku...Bek single so byk la sket pilihan hehe... Bebas nk kawan dgn sapa2 dan nk kuar ngan spa2 pon xda orang nk marah n jeles2 tak tentu hala...Tapi best pa kalo ada org jeles sbb cemburu tu kan tandanya jeles..hahaha.....

Tunggu la satu hari nanti kalo aku betul-betul rasa confidence dgn seseorang aku buat anounce secara besar-besaran wakaka...Mcm adakan sidang akhbar tergempar lak nk umum perkahwinan mcm Datuk Ct dlu kih3...

Pape pon wait n see sapa insan bertuah tu yg boleh buka hati aku yg keras ni..hoho...

P/S Teringin dilamar oleh seseorang bila 14 Februari nanti hihi.....

5 comments:

  1. tak pernah sambut.....
    sebab....
    xada kekasih....
    hahahhaa

    ReplyDelete
  2. hans: cian hg kan??? cian kat aku gk...haha..

    ReplyDelete
  3. Fuyyo..ramainye waiting list..hehe..
    Ada benda best..kat SINI:
    http://azymechanical.blogspot.com/2009/02/pengharaman-sambutan-hari-memperingati.html

    ReplyDelete
  4. wes pehal ayat ang mcm pelik ja bunyi "Tapi best pa kalo ada org jeles sbb cemburu tu kan tandanya jeles..hahaha....." cmburu bukan tandanya jeles la tp makna jeles kot,,hahaha,,pyh btol aku nk pgl ang,,pjg sgt nick ang,,-GKSB- blh pakai shotform camni ak???hihi,,smuga dilamar on 14feb..

    ReplyDelete
  5. nana41: cemburu tandanya jeles tu hanya simbolik semata-mata tiada kena mengena dgn yg hidup atau pon sdh mnggal dunia...

    GKSB? pon boleh!!!...

    14feb? hmm....tenkiu..

    ;P

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi