Wednesday, February 4, 2009

IKHLAS KE??

Tadi masa aku on the way nk balik dr kuliah aku terserempak dgn kawan aku yg masuk sepital sbb kena chikukunyah tu...

Terkejut gk aku dh kuar wad rupanya dak ni..Dari jauh dia cm senyum kat aku...ke perasaan aku ke xtau la tp setakat ni aku tak rabun lagi la....Mata aku ni boleh pakai lagi power pon still ok lg..

Kebetulan kelas yg aku guna td dia akan guna lak...Aku dok pk dlm hati nk tegur ke tak? Nk tegur ke tak? Bila dh dia depan aku time nk selisih tu aku pon dgn baik atinya tanpa dendam dan amarah pon tegur la dia "dah lega dah?" Dia angguk pastu senyum sambil jalan tunduk-tunduk.

Ceh...

Terus hati yg ikhlas menegur td mcm tak ikhlas pulak rasanya.....
'

2 comments:

  1. teguran yang xikhlas dan penuh dendam.......hahahhahahahah

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi