Saturday, March 7, 2009

HURMMM.....MARCH OH MARCH

2, 3 hari ni emosi aku tak berapa nak stabil mungkin sebab perubahan hormon kowt...kui3... Lagi pula aku terlalu sibuk dengan urusan dunia.. Kerja tak pernah abeh sampai bila-bila kan?

Penatlah... Dan aku asyik mengeluh tentang kepenatan yang membelenggu diri aku. Aku tak pandai nak bahagikan masa sebab tu kadang-kadang masa untuk diri sendiri pon tak ada. Untuk orang lain apa tah lagi kan? Nasib baik aku single lagi so tak la ada org asyik merungut tentang diri aku yg selalu bz ni.

Tapi ada juga jejantan yg sedang berkawan dgn aku sering merungut. Itu baru berkawan belum ada apa-apa lagi. Hmm.. Pastu keja nak buat perangai ni yang buat aku hangin satu badan ni. Bukan nak memahami ataupun bg sokongan moral tambah kepala aku pusing lg ada la. Sah-sah kena reject...Malas aku nak layan orang macam ni.

Jejantan sorang lagi lak tak abeh-abeh dgn perangai budak-budak. Dok merengek tak tentu pasal time aku tgh bz buat asignment bleh pulak dok buat pangai tak matang dia tu tak pasal-pasal kena sound dgn aku. Hambek hang. Aku peduli apa? Ada aku kesah?????

Tahap tekanan darah aku berada di tahap bahaya so jgn la cari pasal time tahap2 macam ni tak pasal2 kena sembur nanti. Hangin betol aku dengan orang macam tu. Suka pentingkan diri bukan nak pikir psl diri orang lain. Nak kita jer paham dia tp ada dia paham kita???

Belum ada apa-apa lagi dh nak control-control yang tu tak boleh, yang ni tak boleh. Helloo hg sapa? Laki aku ka? Couple pon lom tentu lagi nk mengongkong aku dah. Sekali lg aku nak mereject org.

Kejadian-kejadian ni buat aku terus berfikir dan aku mendapat jawapan yang sebenarnya aku belum sedia nak berkomitmen dengan sapa-sapa. Mungkin sebab kesibukan aku dengan banyak perkara. Kalo aku couple pon ada ke orang yg leh paham aku? Yang bleh tima kesibukan aku ni? Kalo nak bersama aku mesti sudi bersama kerja-kerja aku juga. Ada kah org sanggup???

Bulan Mac bulan yang paling sibuk buat aku sekarang. Bertambah kurus la aku nanti...Huhu.. Tapi ok gak. Sekarang ni chubby nanti leh kurus kui3....

Exam dah dekat study satu habuk pon tarakk.... Gila arr... Jangan pointer aku jatuh sudah.. Nak maintain 3 above... Mampu ker?? Take it as a challenge.. Right??

Sibuk2 pon still sempat tulis blog kan? Mesti la ni tempat aku luahkan perasaan. Tempat aku nak meredakan tekanan. Lebih baik dari aku marah orang tak tentu pasal kan???



Nah satu ceoman

untuk meredakan tekanan anda jua..

P/S Pstt... Befday aku pon bulan March juga..Nak hadiah leh??


10 comments:

  1. march mmg bulan y men-disasterkan kita...
    huhuhuhuhu ;p
    sabar je r ng perangai org22 di atas
    lain org lain ragamnye!!!

    **bile bufday???(leh calebrate kt nazrey)
    cheh...ape klas nazrey!!!

    ReplyDelete
  2. jasmine: ye sabau jer la ni..

    haha apa kelas erk nazrey?? kalo lapo c2 gak yg dicarinya...

    apa cerr???

    huhu...

    ReplyDelete
  3. lagi 20 arikan besday akak..

    dont stress k,sy bagi kat akak dengr lagu leavin'-jesse mccartney..

    cuba akak dengar..

    ReplyDelete
  4. anis...tgok blog aku,caskonaro.blogspot heha tq

    ReplyDelete
  5. walu sesibuk manapun,masa tok diri sendiri kena ada gak,nanti diri sendiri akan marah pada diri sendiri,sebab x da masa.....masa

    ReplyDelete
  6. wahir: a'ah 20 hari lg...nak adiah leh???

    kih3...

    ok akak try dgr..lau dpt carik la...

    ReplyDelete
  7. abu: aku try cari masa tuk diri sendiri..

    **ha bg pown link blog hg kat aku nowh??

    vida: haha..tenkiu..

    ReplyDelete
  8. oooo...
    lagi 19ari ah nie ehk...
    akak...
    bek jage2..
    nnt ade telur tembelang melayang nnt...
    hehehe...
    sye sgt setuju dhn perenggan terakhir tu..
    huhuh...=p

    ReplyDelete
  9. wan: telur apa kah yg melayang itu?? hahaha...

    hari tu pekena kak ida dgn tepung

    nasib dia ar...huhu..

    perenggan terakhir yg mahal tu..kui3...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi