Wednesday, March 18, 2009

MENGHITUNG HARI

Lagi 3 hari malam citrawarna. Hari-hari keja menghitung hari. Tadi kul 3 meeting. Ada bengkel kehakiman untuk YDP desasiswa dan Pengarah artistik. Tadi aku dah inform kat semua desasiswa suruh hantar CD ngan settlekan pasal borang penyertaan.

Walaupun tgl 3 hari je msh tak settle lg. Geram betol aku. Gtau awal-awal pon still tak paham bahasa gak. Tapi diorang janji nak settlekan esok. Ok, wait n see jer.

Tugas aku pasal uruskan borang penyertaan semua desasiswa aku dah serahkan kat penolong setiausaha aku, Akma. Aku rasa banyak sangat aku kena uruskan dan perlukan pertolongan penolong aku tu. So ringan la sikit beban tugas aku.

Tadi kul 8.30 mlm kena g stadium tgk tempat pastu meeting dgn penyelaras sbb nak bahagikan tugas. Abeh meeting rush p kat gelanggang tempat kami berlatih menari lak. Pastu baru teringat assignment BI tak buat lg. Dh la nk kena hantar esok. Gila arr..

Lepas settle pasal nama peserta ngan salinan ic diorang balik wat BI. Ni pon xsiap lagi. Tapi sempat gak curi2 tulis blog hehe..Baru lepas solat isyak kul 1.30 pagi huhu...

Tapi aku solat 2 kali sebab punya tak kusyuk sebab fikir pasal kerja dgn assignment aku lupa aku dh solat bp rakaat. Hehe.. Alih2 solat balik. Fikir pasal kerja sampai lupa la dh solat bapa rakaat. Huhu..

Mungkin hati aku tak tenang selagi semua ni tak selesai. Tak sabar2 nak tunggu malam citrawarna ni. Aku dh letih nak uruskan semua ni tapi masih bersemangat nak teruskan juga.

Kuat semangat juga aku ni erk?? Hehe...

Ok la nak sambung wat assignment BI. Kerja bertangguh jer ni. Hmm....

5 comments:

  1. akak anis,kita pun baru ciap assignment Bi pagi ni,takpe buat pelan2..
    event besar tu,mmg banyak kerjakan..
    anyway,chayok2!!.
    tak sabar nk tgok citrawarna..=)

    ReplyDelete
  2. Busy amat kawan aku neh..
    Huhu..
    Ya, u memang kuat semangat..

    BEST!

    ReplyDelete
  3. wahir: memang byk keja...doakan semua berjalan dgn lancar amin...

    ReplyDelete
  4. GKSB..
    thanks owez there for me..
    really appreciate it..
    Love ya!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi