Monday, April 27, 2009

AKU DAN POLIGAMI

Yuhuu... Assalamualaikum dan salam sejahtera. Bertemu lagi kita pada hari yg indah lagi ceria. Pada yg bermuram durja tu senyumlah kerana senyuman anda akan mampu membuat orang lain gembira memandangnya.

Hahaha.. Amacam opening entry kali ini. Hikhik...

Agak lama juga aku tak on9 dan menjenguk blog aku ni. Sebab aku balik kg. Hari tu tok buat baca yasin panggil orang kg pastu buat kenduri sikit. Mudah-mudahan tok wan aku cepat sembuh. Alhamdulillah tok wan aku dah mula makan sebab sebelum ni dia tak boleh nk mkn, keja muntah jer. Minum air masak pun muntah. Sekarang ni dh boleh makan dh.

Aku baru jer sampai Penang ni. Sampai-sampai terus on9 buka blog dan ym hihi.. Rindu ni nk on9.. Dalam perjalanan balik td lak masa naik jambatan Pulau Pinang hujan turun dgn lebatnya. Apa lagi lencun la..... Motor katakan. Bukannya nk ada bumbung.. Lainlah naik keta kan? kan? kan?

Pagi tadi ida sms aku gtau ada interview utk g Universiti kat Indonesia utk program ASEAN pe tah lupe lak tajuk dia huhu...Ida kata interview kul 9pg. Yela aku kt kg mana sempat check email. Masa dok sms tu dh kul 8lebih dh. Aku kt kg lg. Mana sempat nk balik. Tak pa la tak ada rezeki. Pastu ida sms aku kata interview tu dibatalkan ri ni. So, ada peluang lg. Hehe..

Berbalik pd entry aku sebelum ni, pasal poligami. Sangat sensitif bg orang perempuan tetapi menjadi idaman setiap lelaki. Yeke????

Aku jadi pembantu penyelidik so kena soal selidik orang yg berpoligami ni. Bukannya nak suruh buat apa pon, nak suruh jawab borang soal selidik jer. Kalo yg segan atau malu nk jawab tu bleh je isi sendiri tapi make sure aku kena ada sekali la sebab itu etika dia. So cari yg sebelah Penang dan Kedah jer la. Jauh-jauh sangat mana la mampu nak p.

Kalo ada yg nak menanggung tiket pergi dan balik pon boleh. Cuma jgn jadikan aku isteri ke 3 atau ke-4 pulak hikhik...

Kalo ada yg duduk area Penang dan Kedah yg berminat utk menjalani soal selidik ni silalah email aku anyss_0327@yahoo.com ok?? Tapi pagi yg berkaitan poligami sahaja yerk?? Anak pada poligami, isteri pertama atau kedua dan suami yg berpoligami ok??

So Sekian saja entry kali ini. Nanti ada masa aku akan menjenguk blog hampa semua nowh???

1 comment:

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi