Wednesday, April 29, 2009

BILA AKU JADI SEMAKIN "COMEL"

Last paper hari ini dan last paper yg paling memberi tekanan pada kepala hotak aku sampai migrain la lepas habis exam tu. Sakit kepala gilakk........

Roomate aku dah balik Johor dh. Dia dh final year so sem depan tak dapat jumpa dh...Malam ni aku g merempit dengan kak kusha. Kitaorang pergi membeli belah untuk melahap. Tambah si akak kusha yg memang kaki melahap dan secara tak langsung aku turut sama menjadi kaki pelahap hahaha....

Makan sungguh kami. Tadi gi beli burger. Aku makan burger special, sundae MacD, kak kusha makan hot dog plane, burger egg, sundae MacD dan Nugget macD...Huhu.. rasanya ni bukan makan tapi melantak hahaha.... Zaf lak makan Sundae,benjo n benjo cheese...serba dua jer diorang ni kan? Aku jer maintain 1 hahaha....

Sejak habis citrawarna ni selera makan aku semakin menjadi-jadi. Kalo masa citrawarna berat badan aku turun sebab hari-hari berlatih menari tapi habis jer citrawarna berat badan naik la pulak....Hoho.... Tapi tak pe maintain cute kui3.......

Esok nak balik rumah dah hihi..best2....Tapi nanti mesti rindu kat Kengkawan aku kat usm ni terutamanya kat kak kusha sebab sentiasa peneman di kala aku kelaparan hahaha... Thanks akak hihi...

Tapi kak kusha dh pesan cuti nanti jgn minta kerja dekat dgn tempat dia praktikal sebab bila lunch jer dia akan cari aku..Nanti buka jer sem tiba-tiba aku dh jadi kak kusha hahaha...Kak kusha jadi baby bob hahaha....See the body la.....ngeh3......



Peace ni la akak kusha@farah



Apa-apa pun selamat bercuti pada semua student IPT yang baru habis exam.....

Tak sabar nak balik huhu...

Oppss...sebelum terlupa Thanks tu LOL teman blogger yg sudi menganugerahkan award kat aku. Nanti cik gadis amik yek...Sekarang ni tak sempat lagi al maklum la nk kemas barang nak balik kg. Ni pun pinjam laptop member sebab laptop sendiri dh bawa balik rumah. Sebab tu la 2 3 hari ni sangat la boring huhu.....


Cuba lihat pic aku kat bawah ni, semakin chubby kan???? Hmm... Tapi tak tahu la napa tah aku suka tengok pic aku ni...Nampak comel kot kih3... Perasan la plak hikhik....


Comel ke???

5 comments:

  1. comel 3x...

    tpi sy lagi comel..=p..

    hehe..

    ReplyDelete
  2. ha ha ha mmg comel...sungguh bukan nak bodek...sib baik dah kawin kalau x lama dah aku ngorat ko he he he

    ReplyDelete
  3. pe kes duk perasan comey..huh!!

    ReplyDelete
  4. jawahir: ye kamu memang lg comel ;)


    Fadh: nak ngorat bleh lg kosong lg 3 tu hahaha..gurau jer.. ;P


    ab gel: makaseh hehehe....


    anoy: sape ko?? jeles ke??? huh!!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi