Thursday, April 23, 2009

DENGAR SINI WAHAI ORANG KAMPUNG

Ni nak gtau sikit kat hampa suma nowh!! Aku akan jadi pembantu penyelidik secara part time kat USM ni.. So aku kena selidik pasal poligami. Jadi nak minta pertolongan korang semua kalau-kalau ada yg datang dari keluarga berpoligami sama ada anda sendiri yg berpoligami atau isteri pertama atau isteri kedua, anak-anak dari isteri pertama dan isteri kedua.

SILA EMAIL AKU OK, anyss_0327@yahoo.com

Sekitar Penang dan kedah saja ok????

Minta tolong sangat-sangat. Bila dah email nanti akan diterangkan dgn lebih lanjut.

Dan baru-baru ni aku ada g berkelah kat air terjun. Nak tau cerita lebih lanjut

Cuba baca sini

WAJIB
baca ok???




4 comments:

  1. ya,saya ad pglamn poligami,stakat ni dah ad 3 owang isteri,alhmdulilah suma ok,xda masalah,isteri2 sy suma faham saya,so meereka 2 x pnah gaduh,km suma spoting,suma tinggal umah skali,tiap2 malam makan sama2,suma nya indah,nk taw brita lnjut knjungi web sy k,www.kahwinbanyak-bnyakbes-wo.com.my.....
    assalammualaikum

    ReplyDelete
  2. aiseh...apasal penang dan kedah jer...kat pahang xleh ker...aku pun poligami gak.

    ReplyDelete
  3. kedah n penang je ek??thailand xmao ek???

    ReplyDelete
  4. Salam GKSB..
    hehe..
    LOL terlepas nak beri info..
    hehehe..

    Best of luck to u k..
    Love ya..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi