Monday, May 25, 2009

K-EALLL....

Aku kat KL.. Huhu... Dok umah mak sedare aku kat Taman Melawati... Sampai pukul 5 pagi td kat puduraya. Sepupu aku datang amik.

Tapi sebelum nk bertolak tu suma barang dh check siap-siap takut tertinggal tapi ada gak yg tertinggal. Aku tertinggal sweater la.. Dah la aku demam selsema.. Tapi bukan selsema babi ok? Selsema burung pun tak. Selsema ala-ala manja jer..Memang sejuk gilerr ar dalam bus tu..

Punyala sejuk sampai selsema aku pun dh jadi beku.. Lebih kurang kul 4 pagi aku terjaga nak terkucir pulak.. Pehal yang satu ni tak beku lak??? Huhuhu... Kalo beku cana la erk??

Nasib baik bas berhenti jap kat sg.buluh.. Dah ar xtahan nk terkucir sejuk punya pasal kan? Huhuhu...

Hari ni keja tidur jer...Hehehe..semalam dok dalam bas tak lena tidur..Takut...Huhu...Nasib baik bus tak laju sangat lau tak jenuh la aku....

Siang td agak boring la..tidur jer keje pas2 tengok tv. Tu jer la kot keja aku buat masa sekarang. Tenet ada kat cni so boleh jer nak on9 selalu hehe.. Tapi segan gak pc dlm bilik sepupu aku. Lelaki lak tu..Lagi pula aku kan pemalu orangnya hehehe..... Pemalu kerr????

Tapi sebab tak nak boring minta pinjam kejap la nk on9 punya pasal hehehe.... Ok la nak g makan jap ciauu....

16 comments:

  1. ha ha ha dah jadi awek kl plak...dah hilanglah separa kampung tue...dah jadi penuh laa gadis bandar tue he he he

    ReplyDelete
  2. hoho.. dh da kt kl ekk..hehe..

    ReplyDelete
  3. hi.. seronok di kl? Cuaca panas akhir2 nie..

    ReplyDelete
  4. Wahahaha...

    kat KL dah..

    p ar jenjalan..

    makan angin xsihat..

    hehe..

    njoy holiday k..

    ReplyDelete
  5. Amboi gi makan angin kat k.l ke...mesti best kan...Dah ada kat bandar hilanglah separa kampungnye...tak gitu....

    ReplyDelete
  6. fadh: hahaha...tak hilang aih separa kampung tu

    walau di mana berada masih ingt asal usulku

    tetap cik gadis kampung separa bandar

    hehehe.....

    ReplyDelete
  7. kasut saiz 4: sangat panas....lebih panas dr kg..

    bleh la kot jd "hot" girl kat cni..

    hahaha...

    =P

    ReplyDelete
  8. LOL: Tak g jenjalan lg... tak ada org nk bawa g jenjalan lg

    sape nk bw erk nti???

    huhu..



    ieyla: tak kn hilang separa kampung ni walau di mana ku berada

    hehehe...ngee...



    nana: yeah..cuti2 malaysia...hg pn kena bercuti gk...

    tenangkan fikiran k,

    ReplyDelete
  9. pok li: takut naik bas tak kira siang ke malam..

    ReplyDelete
  10. sampai ker tak comment aku?

    ReplyDelete
  11. salam...oit anis...jgn lupa vote aku...suwuh member2 ang vote aku sama

    assalammualaikum

    undi saya dkt www.kuatberlakon.com

    click dekat galeri penyertaan

    undi mohamad hanis bin ismail

    terima kasih sangat-sangat
    suruh la adik2 ker kawan - kawan korang undi saya juga yer...
    terima kasih sekali lagi

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi