Friday, June 19, 2009

KRISIS IDENTITI

Aduyai... Lambat lagi ke nak habis cuti?? Dah bosan bangat ni dok umah.... Nak keja pon terlambat dh, tinggal lg 2 minggu lagi nak habis cuti sem...

Rasanya bila buka sem baru nanti nak ubah imej sket la...Hehehe....Amacam ok tak??? Dok tengah fikir-fikir gaya apa yang sesuai.... Dah terfikir nak tukar gaya apa tapi nak kena g shoping dulu la.....

Berangan nak shoping ada duit ker?? Hehehe... Tengah mencari sugar daddy la ni nak tolong support hahahaha.... Gurau jer.... Tak ada maknanya kan???

Hmm... Tapi nak kena bagi berat badan turun dulu la..Dok umah biasa la selera makan tu tok sah kata la kan hehehe... Cuma aku konpius la bila jumpa member-member lama ada yang tegur kata aku dh nampak kurus, ada yang kata aku nampak berisi yang mana satu betol ni???

Haih... Itu la masalah aku sekarang ni.. Badan macam belon, berat sekejap turun, sekejap naik sebab tu bila jumpa member-member ada pulak pendapat yg berlainan. Depa pon pening kot bila jumpa aku, sat kurus sat demok hahaha......

27hb reunion adeh.... Segan plak nak p jumpa kawan-kawan lama.. Tapi rasanya tak rugi kot aku p.... Member-member aku suma dh cantik-cantik pandai bergaya dan bersolek segan la plak.. Huhuhu....
Yela aku ni bukannya pandai sangat bab-bab ni biasalah gadis kampung bandar pon ada separa jer kan?? Hihi... Sebab tu sem depan nak ubah imej sket....

Agak-agak kalo ubah imej sem depan aku ada pak we tak????

Keh3.....


Ni pic gadis kampung macam mana nak tukar imej baru erkk???



Ada perunding imej tak kat sini yang boleh bantu????


10 comments:

  1. nak ubah imej?, kalau kepada yang lebih baik, eloklah tu, em... kalau GKSB nak beli tudung yang sebijik macam kat ariani tu yang murah harga dalam RM40-35 (harga kat ariani RM79 bagi tau akak ek... sama sebijik cuma tak ada tag ariani je... hehehe

    ReplyDelete
  2. kak adnel:
    insyaallah kpd yg lebih baik...
    ok 2 pon kalo dh jumpa sugar daddy yg nak taja
    hehehe

    ReplyDelete
  3. hehehe... pada pandangan keiroro, kalau macam ni better pakai sendayu tinggi or bml... ekekeke... XD

    ReplyDelete
  4. incik K:
    sendayu tinggi memang bgs harganya lg bagus..
    Nak jadi penaja ker??
    hehehe...

    ReplyDelete
  5. Imej awak dah cantik ape...
    Cuma kena solek lagi je.

    ReplyDelete
  6. cikgu zailani,
    nak kena solek lg ker??
    nak kena cari jurumekap la cm ni..
    hehe..

    ReplyDelete
  7. hang tak bersolek pun dah ok....
    he.sebab cantiknya kita bukan pada fizikalnya sahaja - tapi pada kecantikan sosialnya..

    fikir2kan.

    ReplyDelete
  8. rasanya bagi LOL ok ar tue..
    juz b the original..
    hehe..

    kalau ader pacaran, jangan lupa d war2kan ok..
    hehe..

    ReplyDelete
  9. JINGGO,
    tengah berfikir
    hehehe...
    ;P


    LOL,
    original dh so nak try spicy lak
    hehehe...

    pacaran?? hehehe....
    biarlah rahsia dulu...

    ReplyDelete
  10. tak yah tukar image.... gaya biasa je dah

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi