Tuesday, June 30, 2009

PERLUKAN MASA UNTUK...

Untuk pengetahuan semua buat masa ini aktiviti berblogging terpaksa dihentikan buat sementara waktu. Agak bz sekarang. Faham-faham je la minggu depan dh nak daftar masuk untuk sem baru ni.

Sekarang ni pun aku ada USM. Konon-konon nak datang sehari je sebab nk settle pasal borang kaji selidik tu sebab nak kena submit tapi alih-alih dah 2 hari kat cni.

Tadi baru settle. Dah g submit pon. Lagipun aku duduk kat cni tolong member-member aku yg jadi pembantu pelajar baru masuk. Tolong handle bebudak ni gak. Setakat tolong sket2 jer la lagipun kelmarin diorang ada walkrobik so aku tolong diorang siapkan maskot.

Semalamnya pula ada dinner. Majlis penutup sebab budak-budak baru tu habis orientasi. Aku pun dijemput hadir gak. Kalo bab makan memang aku tak tolak hehehehe....

Tapi macam biasala aku kalo dh bz, handset memang letak tepi jer...So kalo ada sms yang tak berbalas atau lambat dibalas tu harap maaf la yek...Memang sejak azali lagi macam ni kalo dh bz, benda-benda tak penting letak tepi dulu..Macam tak faham la pulak kan??? Huhuhu...

So, maaf yek kalo tak sempat nk g jalan-jalan kat blog korang...Pada LOL Thanks 4 award nanti cik GKSB amik yek???

Banyak cerita nak dikongsi tapi terpaksa simpan dulu.... Mizz uolss..... Tata...





3 DARA MENANTI PINANGAN

7 comments:

  1. tu 3 orang sedang tunggu apa agaknya.
    sorang senyum.
    sorang tgk bawah
    sorang......tangan dimulut.

    he.....semuga hari ini lebih baik dari semalam.aduhai orang muda.

    ReplyDelete
  2. takpe tu..
    akak pon paham..
    utamakan yang perlu dulu..

    ReplyDelete
  3. JINGGO,
    yg senyum tu dh ada org pinang,

    yg tgk bawah tu ngah fikir nk terima atau x pinangan,

    yg tgn dimulut tu ngah berfikir sapa la nak dtg pinang hehehe

    ReplyDelete
  4. sis_nita,
    thanks akak,
    lg pon kita tak bleh banyak perkara serentak...
    so kena la buat 1-1 dulu

    ReplyDelete
  5. err...diorg buang air besar ke he heh e

    ReplyDelete
  6. aku paling suka la dinner2 ni.
    kompom makan berabisan
    haha

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi