Saturday, July 4, 2009

BAHANA BUAH

Apsal malam ni sendi2 aku sakit eyh??? Sakit pinggang pon ada.. Adakah????Adakah apa??? Adakah kerana aku makan buah banyak sangat????

Makan langsat, manggis tadi... Aduyai.. Sakit pinggang??? Sapa nk tolong urut ni??? Kalo ada kerusi urut gintel tu tak pa la gak kan???

Buah ada lagi 2 plastik sapa nak tolong perabeh??? Adik-adik ku bila nak datang ke teratak akak ni makan buah??? Roomate ku bila nak sampai ni.. Sedih ni duduk sorang2 dalam bilik.... Buah hati ku bila nak muncul??? Buah manggis dan durian dh banyak kat cni *eh tiba-tiba plak kan??

Dah masuk sem baru ni bila tah nak ada pak we.. Kih3..gedik lak kan??? Tiba-tiba ada suara latar cakap "Ada orang nak hg tak mau, abes tu nak macam mana lgi???" Poyo jer kan?? Ngeh3.. Entah lah labu......

Bosan siut...Ngah layan tv3 je ni tengok Kontrak cinta. Kalo aku wat kontrak cinta cm ni cm na?? Bleh??? Bleh, bleh, bleh blah... Kih3... So dah tak ada keja sangat belek-belek jer pic dalam folder kat laptop aku pastu jumpa pic ni...



Sweet jer eyh pic ni. Eh silap orang dalam pic ni hikhik...**Gedik perasan kan?? Tak boleh blah statement cm 2 huhuhu.....Layan p lak dak ni kan??? Cian dak ni... Selalu perasan comel *Tapi memang comel pon kan??? Hahahaha

Errr...ada orang nak belanja aku tengok transformer tak??? ** Belanja sebab aku comel bleh?????

=)


20 comments:

  1. hu..hu..hu..
    tu la..
    memilih sangat...org pon xnak...

    ReplyDelete
  2. ayie,
    mana ada memilih...
    choose jer...

    kih3...

    ReplyDelete
  3. jom kita tengok transformer 3 2012..
    hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,

    Salam kunjungan dari saya.

    Kalau tuan rumah kelapangan, sudi-sudikanlah ke laman webblog saya untuk bertukar pendapat dan link. Insya'Allah, moga mendapat manfaat berguna.

    Sila klik:-
    Kembara Sufi Mencari Aspirasi

    ReplyDelete
  5. cantik gambaq hang....
    semuga dipermudahkanNya mendapat seorang jejaki yg menyenangkan...

    amin....

    ReplyDelete
  6. waaaa..
    memang sangat sweet laaa itewww senyum2..
    aisehhhh..
    gediks tak perr.. gediks tu manjerr..
    cam akak.. hakhakhak..

    ko nak makan serawa doyan ke..? mai laa.. ko pon kena naik kapaltebang.. jgn naik beskal lak..

    tapi ko kena laa bawak doyan ko gak.. huhu! nak rasaaaaaaaaaaa..!

    ReplyDelete
  7. azrie,
    poyo la...



    farid rashidi,
    waalaikummussalam
    terima kasih sudi berkunjung ke blog ni,
    insyaallah..akan berkunjung ke blog anda..

    ReplyDelete
  8. cikgu harun,
    yaka?? tima kasih hehehe..
    insyaallah mudah-mudahan cepat la sampai kan jejaka tersebut...



    sis nita,
    hikhik jom gediks2 sesama...
    hehehe...

    saya naik kpl terbang dgn kak yan nanti..dia ckp nk blanja tiket kpl terbang hihi...

    orait...buah doyan sy segar dari ladang sweet cm tuan dia gk...

    hikhik...

    ReplyDelete
  9. aku nak belanja...tapi tak suka pulak tengok wayang.

    ReplyDelete
  10. ONE ZABA,
    yeke????

    ala tak suka pon kalo g tgk ngan sy kompom jd suka tgk wayang hihi..

    ReplyDelete
  11. xde hal... takat nak jadi buah hati ko dan blanje tgk transformer tapi ko kena laa kawan ngan wife aku klau dia mengamuk nanti he he he

    ReplyDelete
  12. FADH,
    hehehe...
    yeke tak da hal??
    karang kena kejar ngan wife xckp tanah nk lari hehehe...

    ReplyDelete
  13. salam..

    comey..^^
    tapi sush jadi cmey ni,ramai org nk kat kite, sebb iklas nk hati kite ker,'sebb kite comel?;p

    p/s:bgi yg kurg cmey, abaikan statement ni..lalala;p

    ReplyDelete
  14. mai sini kami belanja...hu...hu

    ReplyDelete
  15. arnamee,
    ye tu la pasal..
    pnh tanya seseorg sebab apa suka sy tp dia ckp sbb sy cantik,

    of course la sy xtrima dia...huhu..

    ReplyDelete
  16. vv,
    xmo belanja ko, ko makan banyak..
    hahaha...

    ReplyDelete
  17. haruan tasek,
    yeke nak blnja??
    nak nak hehe...

    ReplyDelete
  18. Warghhh, akak dah jadik pengkomen yang belakang2 nih!!! Server ni ngengada plak smlm!!aaahahah

    Apapun ko mmg comel dik..Mcm akak aaahahahaha..

    p/s tu la mkn buah tak ingat akak..kand dah sakit sendi...

    ReplyDelete
  19. penyakit malas nie..... ha..ha..ha

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi