Friday, July 24, 2009

FUTSAL OH FUTSAL

Esok pertandingan futsal. Aku dah pesan siap-siap kat team aku. Kita main ni main untuk suka-suka. Menang ke kalah ke tak apa. At least kita mencuba. Diorang pon ok jer. Hepy2 semua. Esok harap-harap semua berjalan dengan lancar.

Lagipon suma yg join futsal tu bukan calang-calang orang. Kebanyakan dh expert dgn futsal ni. Walaupon aku dah main lama tapi team aku kebanyakan diorang ni baru jer nak menceburkan diri. So tak kisah sangat la menang ataupun kalah. Kalo kalah pon biar bermaruah ececece ayat tak boleh blah...kih3..

Korang agak-agak aku main ke tak esok??? Keberangkalian akan main gak kot. Hehehe..


Opsss....Jangan terkejut!!!!


Semangat kesukanan yang agak tinggi kan?? Huhuhu... Kalo kaki aku tak gedik-gedik nak main bleh rileks jer kot tengok diorang main. Kalo dh tergedik-gedik gak main je la. Hehehe...

Pape pon doa kan lah kami main ok esok dan kaki aku pon dapat bermain dengan selamatnya yek.. **hikhik degil tol kakiku ni yek..

7 comments:

  1. KENAPA KOLEJ SAYA ADA EXAM HARI SABTU DARI PAGI SAMPAI PETANG??????

    ReplyDelete
  2. Salam GKSB,
    Team menang atau kalah xpe.. Tetap bermauah tapi aku suka gaya dlm pict itu..
    Hahha..
    surprise yg xjadik coz ada sedikit tersenyum dan semasa type comment ni pun aku tersengih jer..

    Gud Luck ok.

    ReplyDelete
  3. kaki dah ok ke..?
    haaa.. bebaik main tu..
    kalo aderr sesapa yg nak cuba2 kaco kaki kamu tu, kamu kaco kaki dia dulu ehhh..

    akak pon main futsal gak.. ikut company sport club.. tapi akak suka jadikk goalkeeper sbb tak byk kena berlari2..

    huhuhu!

    ReplyDelete
  4. yeahhh semangat2 sepak ajer bola jgn sepak kaki org len pulak heheheee

    ReplyDelete
  5. mmg adek ni degil nak main bola jugak eh..eeeeee...kahhhhh

    ReplyDelete
  6. eemmm bagus ada semangat kesukanan.. apapun good luck k

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi