Monday, July 13, 2009

HOT KER????

BUDAK PERASAN HOT GIRL


Jangan risau yerk buat masa ini aku maintain lagi manis dan ayu gituu...No stress, no hot.fm just hot girl jer ok??? Esok-esok tak tau la kan??? Pasal makhluk tu kita lupakan dulu. Lepas ni kalo ada ceta pape aku info jer kat sini.


Buat masa ni aku masih menanti PTPTPu masuk. Loan tak dapat lagi la. Duit tinggal 4 hinggit jer ni. Cian aku kan??? Entah bila nak masuk tah.

Bebudak second year USM ni tak lama lagi wat demonstrasi kat depan HEP lak minta loan masuk cepat huhu..Tak nyempat2 kan? Pasal duit laju jer..Hehe..


Tu la ngah cari sugar daddy nk taja ni. Kih3... Karang kena perli lagi ngan MR. JAWA hikhik... Sape tu??? Entah... Yang pasti bukan jawahir hehehe... Kamu jawahir jgn perasan itu kamu. Hahaha...


Dan tadi aku baru lepas habis baca novel kat bawah ni tapi setakat BAB 1 - BAB 15 jer. Nak lebih-lebih beli sendiri la novel ni yerk?? Nak tau lebih lanjut sila layari







Aku tidak ditaja novel free ye bila aku mempromote novel ni. Cuma novel ni bagi aku best. Sebab cerita dia macam cerita aku. Sket-sket jer la kan.

Kenal dalam YM tapi tak pernah tengok muka dan rasanya juga dekat dengan diri kita semua sebab kita pun kenal dalam blog tapi tu tunggu aku tulis novel biarlah blog berbicara nanti hikhik..


Aku nak beli gak tapi tunggu dapat loan dulu la. Ke korang nak hadiahkan kat aku??? Boleh juga kan??? Hikhik **dah start gelak gedikkss ni sambil mata bling bling** Err MR JAWA beli kat kita boleh??? **Pang sedas baru tau** Berangan jer keja...Huh..


So dapatkan di pasaran yerk. Kalo malas nak kuar cari boleh jer pesan on9. Pergi je kat laman web yang aku bagi tadi. Pastu pesan 2. 1 untuk aku, 1 untuk korang kih3...Jangan lupa bagitau pula kalo beli kat aku tu. Hahaha.. **perasantan pulak ada org nk beli kat dia ni** Luku pala dia.


Apa-apa pon enjoy your day... Tata..

22 comments:

  1. pat hengget.. boleh beli megi cukup seminggu tu

    ReplyDelete
  2. oit cik gadis manis yang selalu manis....birthday akak dekat dah nie....hehehe mcm best jek buku tu...wakakakka

    ReplyDelete
  3. haaaaaaaa novel... tak mo, tak mo hehehee

    ReplyDelete
  4. pt sem ni x masuk lah..sem depan dapat bnyak truis,kui kui

    ReplyDelete
  5. ishhh..
    mintak arr skett..
    tahi lalat tuhhh..
    manissss..

    biarlah bulan bicara sendiri..
    biarlah cinta kan menjadi saksi..

    akak suka lagu ni..
    suka sangat2..

    ReplyDelete
  6. hotnye...cam teh tarik kaw je..hahaha
    mmg la..yuran pun uni nak cepatje..tue sbb kena demo...hahahahhah

    ReplyDelete
  7. Salam...harap masalah dah selesai

    ReplyDelete
  8. Dik

    kalo ko nak wat Demonstrasi jalanan, ajak akak eh...

    Tak sabar nak pegang sepanduk nih..

    Ape ke kes dorang nk kluar lmbt duit nih??

    ReplyDelete
  9. maksu suka membaca, tapi lebih lebih lagi suka membaca novel free, oops!

    ReplyDelete
  10. alahai sian dia.. ada 4 henggit.. akak dulu masa belajar belasah meggi je dik.. nak tunggu loan lembab aarr..

    ReplyDelete
  11. hu..hu...
    pasal loan sanggup nak wat demonstrasi...
    time bayar nnt...senyap sunyi la ke..
    ha..ha....
    ..x pe la dik..4 engit pon ada duit gak....daripada x der langsung...

    ReplyDelete
  12. BER_UWANG
    tak makan megi la makan mi sedap jer..
    lidah tak boleh bohong!!
    wakaka...


    INSAN BIASA
    Sangat tersurat dan tersirat maknanya..
    tapi
    buat-buat tak paham kih3...

    ReplyDelete
  13. DIK AN,
    Tak dapet den nak nolong....


    Naqeeb L,
    Mo la, mo la...

    ReplyDelete
  14. ABU,
    Btol gak...
    sem ni hang tanggung aku kan???


    SIS NITA,
    Akak...
    jiwang
    hikhik...


    ~0~
    Mamak teh tarik satu
    kaw-kaw eyh
    ada orang mao belanja...

    ReplyDelete
  15. RAZAK,
    Salam..
    belum lagi..
    dalam proses....


    ARRYANI,
    Yang sepanduk tu memang tak cari orang lainnya
    memang kompom untuk akak sorang..
    dok depan2 sekali eyh bleh masuk surat khabar
    glamor u taw...
    hikhik

    ReplyDelete
  16. MAK SU,
    Oppss...terlebih sudah..
    no no no....


    CUTEMIUT,
    Saya tak makan megi sgt la..
    xska...posa jer kot
    huhu

    ReplyDelete
  17. FIQ,
    Poyo+hOT= POT
    Kih3....


    AYIE,
    Uishh..
    tak kan la nk wat cm tu,
    xkan la kanss kanss kanns???
    hihi

    ReplyDelete
  18. sokong tol pasal nk wat demonstrasi tu..
    ktowg dak2 ukm pasti join skali..
    hihi..
    (same2 bengang ptptpu x msok2 lg
    even ari2 gi atm chek..huhu)

    ReplyDelete
  19. NASEVH,
    semua u cm 2 ker???
    ingtkan dak usm jer...

    Bleh ar gabung suma u wat demonstrasi..

    huhu

    **semangatnya p check atm hari2...hehe

    ReplyDelete
  20. Biarlah blog berbicara..

    ehhe...

    hapy jer..

    cheers ok.

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi