Thursday, July 9, 2009

JOM TENGOK SAPA YANG KENA

Yea, yea dapat tag...dah lama tak buat tag ni.. Tag yang dari LOL ni cam best jer.. Cam tahu-tahu jer aku memang suka dok buat tag-tag ni. Hehehe.. Jom layan...

1. Nama-nama timangan anda?
**Akak Manis. Nama ni adik-adik aku kat USM panggil sape lagi kalo bukan wahir and the geng
**Gadis kampung separa bandar..(dalam blog)
**Cik gadis manis sebab orang kata aku sweet..kih3 perasantan..
**Anis, ni kengkawan panggil ada gak yang panggil WAN.
**Nis. Ni nama manja aku dan aku paling suka orang panggil aku dengan nama ni manja giteeww.. Hehehe...Abg aku yg ddk kat Mesir dan dh-balik-Malaysia-tpi-xcontact-aku pon, panggil nama ni..Huhuhu...
** Tak(kakak) bukan katak yerk?? Nama ni puteri yang panggil
**Cyg..Hehehe..suatu ketika dulu iaitu 2 tahun yg lepas ada orang panggil dgn ni..Tiutt jer kan?? Hikhik..

2. Anda seorang yang??
**Happy go lucky... Suka gelak.. Banyak bercakap kot... Huhuhu... Sesekali sentap.. Kih3... Kakak yang garang... Cepat marah tapi cepat cool... Suka memendam perasaan (yang ni selalu kena marah ngan MR.JAWA)Hikhik sape tu??? Entah..... Kuat sakat orang... Mulut agak lazerrrr dengan sesape yang suka bagi aku tembak dengan lazerr..Nak try???? Hikhik

3. Insan yang teristimewa??
** Errrr......kanak-kanak istimewa kot....hehehe...

4. Lagu kesukaan anda??
** Negara ku..aku sayang Negaraku. 1 Malaysia ok??
** Munajat cinta..yg ni macam kena jer dengan aku hehe..
** Cinta gila. Sebab cinta tu kan gila???

5. Makanan kesukaan anda??
** Mestilah tomyam apa lagi... Tapi tak leh makan banyak-banyak nanti buasir hikhik..

6. Warna kesukaan anda??
**Purple, Biru, Pink, Merah

7. Sikap yg membuatkan anda Stress??
**Kena bebel atau berleter..Stress wooo...Sentap senantiasa...

8. 3 benda yang mesti ade dalam Beg anda??
**Duit, telefon, gula-gula. Ic malas nak bawa takut hilang hehehe...So kalo kena tahan ngaku je la minah indon kih3...

9. Kali terakhir anda menangis dan mengapa??
** 2 hari yang lepas.. Huhuhu..Masa N3 down tu...Sebab stress kena...

10. TAG 6 Rakan anda... Sape eyhh???? Ramai ni member-member yang disayangi...Ok la nak tag member2 baru yg selalu dok usha blog aku...
**DIK AN

Ok berehhh.....

9 comments:

  1. bagussss..rajin wat tag..nanti akak leh tag kau..tagg haku dokk nyusunn nuhhh..kahhhh

    merahh is peberet too...

    ReplyDelete
  2. shi3la,
    leh jer akak, memang suka wat tag ni..

    hehehe....

    merah itu berani...

    ReplyDelete
  3. DIK AN...

    Nampak tu... nampak....

    jgn mengulat...

    hehehe

    ReplyDelete
  4. akak dah kena ngan tag nehh..
    beh gak kan..
    dapat tag memacam..

    ReplyDelete
  5. kak manis ae...
    hehe...
    Mr JAWA+hir=Mr JAWAHIR....
    ye ke?...
    bongkarkan segala2nya...
    plzzz akak.....=)

    ReplyDelete
  6. sis nita,
    tag ni dapat membantu orang lain lebih kenal siapa kita....

    kan akak??

    =)

    ReplyDelete
  7. JAWAHIR,

    MR JAWA = JAWAHIR??

    Oh tidak...

    yg pasti dia MR bukan MRS hehehe..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi