Thursday, July 30, 2009

MALAM-MALAM YANG BEST

Hari tu, kak farah, qema n zaf rancang nk tengok wayang. Diorang ajak aku. Tapi memandangkan masa tu aku ni kesempitan duit sebab PTPTPu tak masuk lagi, aku pon malas la nak join. Tapi qema ajak g gak, dia nak belanja.

So, dh ada org nk belanja aku pon ok jer la. Bukan selalu roomate aku nak belanja. Walaupun leh kata baru setahun jagung kami kenal, tapi best la dapat roomate cm ni jenis tak berkira. Tak pa ada duit lebih sket bila2 aku lak belanja kan?? Sama2 tolong la kan? =)

Kami g tgk ceta HARRY POTTER. Ceta kali ni ok la tak la best sgt mcm yg sebelumnya sebab episod kali ni lebih kepada cerita cinta dan banyak adegan2 ceom jer.... Kami pilih tayangan midnight. So agak lewat la balik. Aku pon bapa kali dok menguap.

Abeh jer movie tu otw nak balik sempat lagi dok amik pic. Dan hasilnya jom tengok kat bawah aksi-aksi gedikss kami.. =P




QEMA, ZAF DAN KAK FARA






KAK FARAH, ZAF DAN AKU

BUDAK BERDUA NI TAK ABEH2 DGN SKANDAL

HIHIHI...






AKSI GEDIKKSS KU
KIH3...






SI PANJANG DAN SI PENDEK
TURUN ATAU NAIK??





Bila sampai jer USM, kami tak terus balik ke desasiswa tapi terus g padang kawad belajar bawa keta walaupun masa tu dh pukul 3 pagi. Hehehe..wat keja gila sket. Maklumlah aku, zaf n qema tak pandai bawa keta so kak farah la tolong ajar.

Mula-mula tu memang takut, tapi aku beranikan diri gak drive. Si qema lagi la sampai sujud2 kat padang kawad kena paksa ngan kitaorang sebab dia takut nk drive.

Apa-apa pun kenangan malam tu memang tak dapat dilupakan. So pada Yan, rugi hg tak ikut. Sila bz kan diri lagi yerk??? Ngeh3....

9 comments:

  1. seramnye.....nak bawa keta....i pun takut

    ReplyDelete
  2. apasal otak aku tiba2 terfikirkan "benda" yang xsenonoh bila baca tajuk entri ko he he he

    ReplyDelete
  3. bestnye pi tgk wayang ngan kwn2 kan...rindu plak akk ms dulu2 studi..kahhhhh

    eh zaf tu cino ke mlyu
    amboi kemain dak qema tu kahhhh

    ReplyDelete
  4. bajar kete malam2 heheheee

    kalau kete kancil senang ckit...

    ReplyDelete
  5. best tengok wayang dgn kengkawan ya

    ReplyDelete
  6. best gak kuar mlm...
    tambah gi tgh duk tension2 nie...

    ReplyDelete
  7. harry potter kali nie memang x best..
    g cinema mid-night memang best..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi