Friday, August 28, 2009

BEGINI RASANYA BILA SAKIT..............

Sory kalo ada blog korang yang aku tak sempat jenguk. Agak sibuk la sekarang. Meeting leh kata 3 hari berturut-turut sampai kan aku leh makan sahur siap-siap sebab lewat habis. Asigment pon semakin menggunung banyaknya.

Dan kebetulan ada 2 test. Tadi test BI dengan paper Dr zul, POLICY AND SOCIAL WELFARE. Paper Dr Zul alhamdulillah aku boleh buat tapi paper BI, cam nak nangis jer. Tak sempat nak habis sebab masa terlalu mencemburui aku. Dh la susah bebenor...Haihhh..... Mls nk ingt dh.

Dan sekarang ni ngah tahan sakit gigi. Sesekali ngilu, perghhh......Kalo dengar orang dok ckp banyak pn leh rasa mcm nk penampar jer... Sakit wehhh.... Seksanya menahan sakit gigi ni tau tak...

Nak menulis pon tengah menahan sakit ni. Sekali tersentap tarik abeh urat-urat telinga sampai la ke kepala...Ermm..malas nk tulis banyak-banyak mood telah hilang entah ke mana disebabkan sakit gigi ni.

Sabar jer la.....

19 comments:

  1. masa mncemburui??

    meh cni aku mencumbui dia..ngeh3...

    saket gigi mmg sgt tensen wuuu

    ReplyDelete
  2. mmg sakit gigi ni amat mencabar daya ketahanan kesabaran.. akak tak penah lagikk kena sakit gg ni.. tapi asben akak selalu laa..

    bila dia tgh sakit gg tu.. mmg tak berani wat apa2 yang melampaui batas2 kemanusiaan..

    ReplyDelete
  3. imheppie,

    tensi tensi...

    nk makan pon tak ada selera...

    ReplyDelete
  4. sis nita,

    kalo melebihi batas nak tanam sayur xpe lg kak

    tp kalo melebihi batas kemanusiaan....

    xtau nk ckp pe lg la..

    huhu

    ReplyDelete
  5. huhu sabo la dik....akak tahu bagaimana rasanya...semua kerja kurang menjadi. Huhuuu akak baru jek baik sakit gigi, cuma la ni sesekali ade gak sisa ngilu dan ketidakselesaan berlaku..ngeh ngeh ngeh...seminggu tu terseksa menanggungnya...

    ReplyDelete
  6. sakit gigi....
    mmg x leh tahan....
    masa blaja dulu pernah sekali sakit gigi....
    time tu sakit hanya tuhan yg tahu...
    mmg sakit...

    ReplyDelete
  7. samalah...exam aku pun cam hancur gak semalam...malas nak ingat...

    ReplyDelete
  8. lorrr sakit gigi kerrr...sakittt tuhhh...tetambahhh org bising2 kat tinger wahh raser nak penamporr jerk kannn...

    nak makan ubat tahan sakit pon pose lak...emmmmmm sabor yer dikk..

    ReplyDelete
  9. hohooo...

    g jumpa doc gigi ar..
    sakit gigi memang menyakitkan beb..

    ReplyDelete
  10. nak ilang sakit gg
    pkilah ubat gigig sensodyne..kahhhhhhh
    mmg berbaloi..
    paper BI..teringat plak
    dulu ms kelas kalo ada kelas BI..(wajib amek)
    tang nak jwb soklan tu adoiii...
    bkn pndi sgt pung...
    nak plak ms tu ada jejaka idaman...
    lg laaa ..kahhh berdebo jek..tentu2 nye salah answer...berdekah3...
    haiiiiii teringat lak ms studi2 dulu

    ReplyDelete
  11. Meeting apa pagi2 buta membawak ke sahur?

    ReplyDelete
  12. Insan biasa,

    harap2 bkn smnggu nk kena tanggung...



    ayie,

    perghh...memang xthn....

    dgr org bisng lg bertambah sakit...

    ReplyDelete
  13. shi3la,

    sape la yg akan jadi mangsa penampar tu eyh??

    ReplyDelete
  14. LOL,

    Bulan posa makruh(alasan sebenarnya ni..)

    hahaha...

    ReplyDelete
  15. el,

    hahaha....

    time depan jejaka idaman la bleh tersalah lak jawab...

    adess...

    hahaha...

    malu x kak???

    hihi..

    ReplyDelete
  16. a kl citizen,

    gigi elok lg...

    ntah np tah skit....

    ReplyDelete
  17. erk dah lama tak rasa saket gigi tu cmne.huu ada niat konon nk pakai braces ni tp dgr kwn cite saket la,susah nk mknla trus fobia :D

    get well soon ok

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi