Monday, August 24, 2009

KASUT RAYA UNTUK ANDA

Nak tanya ni korang dah beli kasut raya ke belum??? Ha??? Belum??? Elok sangat la tu.. Meh sini usha kasut-kasut kat bawah ni. Ni bukan kasut cap ayam punya yerk, kasut cap jepun pun bukan tapi ini kasut crocs mali...

Jom usha-usha kot ada yang berkenan di hati. Kasut ni memang sangat selesa di pakai. Tak main la ciplak-ciplak yang kat pasar malam punya hehehe.....Kalo tak caya try la beli. Sebelum tu jom tengok kot-kot ada yang berkenan di hati.








YANG NI SANGAT UNIK REKA BENTUK DIA.
CORAK PON LAIN DARI YANG LAIN
















Dan apa yang pasti harga crocs ni sangatlah murah jika nak dibandingkan dengan harga pasaran. So sapa-sapa yang berminat sila lah layari untuk buat tempahan dan lihat design yang lain.



Ni blog cousin aku. Aku tolong promote untuk dia. Aku tak ada lah dapat komisen just tolong sesama ahli keluarga. Hehe.. Lagipun sempena bulan ramadhan ni banyak pahala yang kita dapat. Betul tak??? Hehehe...

Kalo sesapa yang tak ada kasut raya lagi sila beli yerk jangan lepaskan peluang anda yerk.

11 comments:

  1. errr pak cik pakai selipar jepung ajo huhuhhuhu

    ReplyDelete
  2. aisehhhhh...

    akak dah beli laa dik tuk anak2 akak dan juga tuk akak..

    takpe2.. tulun2 sepupu tu amalan yang bagus..

    ReplyDelete
  3. bile tgk org pakai nmpk cute je.tp nape bila sy pakai rasa len mcm huhu

    ReplyDelete
  4. akk berkonan tgk kasut ni dh lm
    tp..tgulah dulu eh..
    ape2 nti akk roger adek eh
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. Mcmana nk pkai bju kurung ngan kasut cenggitu eh...

    tgh dok pk nih (kata ksut raya...)....ngeh3X

    ReplyDelete
  6. Rasa macam tak kena jer bila pakai baju kurung dengan kasut cenggitu....tak sesuai plak rasanya....tapi terserahlah pada diri masing2...

    ReplyDelete
  7. pakai je terompah tapak 5 kaki tebal baru orang nampak dan tau kehadiran diri...

    ReplyDelete
  8. chanteQ..

    kepada yg berminat, sila..
    sila..

    ReplyDelete
  9. hik..hik...hik.. thn ni mls nak beli kasut raya, sebab thn lepas punya pun tak pakai sgt..

    ReplyDelete
  10. crocs leopard pink tu chantekkk.. :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi