Friday, August 21, 2009

NAK DENGAR CETA TAK????





Ramadhan tiba lagi. Semestinya ramadhan kali ini mungkin agak berbeza dengan ramadhan yang lalu. Mungkin ada family yang menyambut kelahiran baby baru, mungkin ada yang kehilangan orang yang tersayang ataupun mungkin kehidupan tidak berubah masih juga seperti dulu.

Dan ramadhan kali ini mungkin membawa seribu erti kepada kita..Bila sebut pasal bulan puasa mesti ramai akan teringat kenangan masa kecik-kecik dulu kan? Sangat manis untuk dikenang. Dan selaunya kebanyakan budak popuan akan baligh time ni..Hahaha..Napa tah???

Nak suruh aku cerita pasal tu ker??? Tak payah la...aii malu taw..Kah3...Gewdikkss jer... Lagipun tak elok anak dara ceta pasal ni. Kalo akak-akak yg dah kawen tu lain la kan.. So apa kata kita suh kak aryani dan sis nita ceta. Boleh ker kak??? Hehehe...

Memandai pulak suruh diorang ceta. Sekeh pale baru taw...hahaha...Tapi bila ingat balik memang agak lawak la.... Hehehe... Nak suruh aku ceta gak ker??? OK la... Ceta dia cam ni...... Ok dah abeh ceta dh.... Kih3..... =P

So pada semua umat Islam selamat berpuasa.. Dan pada non muslim, kalo nk sama-sama puasa pon boleh. Dan pada abang-abang, pak cik-pakcik yang merokok tu, cubalah berhenti merokok. Selalunya bila tiba bulan posa ni ramai yg berazam nk berhenti merokok. Tapi jgn hangit-hangit tahi ayam sudeyh....

Selamat berpuasa pada semua..... Maafkan aku jika selama kita berblog ni aku ada buat salah kat korang semua. Ampunkan patik. Dan jangan lupa nak bangun sahur pulak nanti... Ok???

9 comments:

  1. heheh! akak kalo nak citerr kan.. bolehh jerr.. hahaha! tapi kan lagikk elok kalo my besan aka arryani yang citerr.. lagikk mantopp..

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa dan mem slim kan diri...(gurau je)

    ReplyDelete
  3. saya berazam untuk terus berazam
    selamat berpuasa

    ReplyDelete
  4. lawak jugak kamoo ni

    ok selamat berpuasa

    ReplyDelete
  5. selamat menyambut ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa ya dik

    ReplyDelete
  6. Selamat berpose...jangan pose yang yuk tau...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi