Monday, August 17, 2009

PELAMIN ANGAN KU MUSNAH KERRRR?????



Assalamualaikum suma.. Pic aku nampak chubby tak??? Bukan aku yang chubby tau tapi pic tu yang buat aku nampak chubby (bleh tak nak salahkan pic?? huhuhu) Ala posa nak dekat dh, sambil-sambil posa tu boleh la nak kuruskan badan kan hehehe...

Dalam seminggu yang lepas aku try la diet. Berjaya la gak turun 2 kg dalam seminggu. Pastu dah malas nk diet. Bukannya apa nk posa dah kan? So makan la selagi boleh hehehe.. Nanti posa tak leh makan dh betul tak??? =)

So lepas posa raya. Tapi raya kali ni tak bermakna sangat. Tak yah la aku ceta lebih-lebih satgi menangis lak...Btw apa kena mengena pic kat bawah ni????



Saja nak survey untk hantaran pertunangan. Hahahaha... Tiba-tiba lak kan?? Pak we pon tak ada tup tup tiba-tiba nak tunang apa cerr??? Hikhik....

Saja nak wat gempak. Kui3.... Sebenarnya sebab hantaran tu warna purple. Aku jumpa hantaran tu masa singgah kat satu kedai kat kuala Kangsar. Jauh tu.... Masa tu dalam perjalanan balik dari...........dari mana erk??? Hehehe....Nanti aku cerita hahaha...

Tapi hantaran ni memang cantik la. Sesuai nak letak cincin kawin i tau kah3... Gedikss nya anak dara ni kan?? Tak sabar-sabar nak kawen lak dia. Huhuhu.....

Warna purple ni lak kebetulan warna feveret aku dan mungkin bila nak kawen nanti nak pakai baju pengantin warna ni.. Hahahaha.. Berangan lebih.......

Hallooo....
Dah ada calon ker???? Lom ada lagi...(jawab sambil berbisik-bisik) Malu tau aii nak jawab hikhik.. Sebelum tu jom ikuti perbualan 2 orang makhluk ni.


CIK GADIS MANIS: Awak nak tanya sket boleh?

NABIL MENTOR : Tanyala apa dia??

CIK GADIS MANIS: Saya cantik tak??

NABIL MENTOR: Ok la... (kalo jawab cm ni maknanya tak la kan?? huhuhu)

CIK GADIS MANIS: Hahaha..nampak sangat saya tak cantik..

NABIL MENTOR: Hehe tak ada la.. awak manis, manis dipandang

CIK GADIS MANIS: Hahaha...(gelak-gelak ala ala shy shy cat gitu kih3...) Habis tu napa saya tak ada pak we lagi erk??

NABIL MENTOR: Cam mana nak ada awak keja reject jer...


CIK GADIS MANIS: Mana ada saya reject...hehehe..Ingat reject shop ker?? Hahaha...


NABIL MENTOR: Reject shop kat Bukit Jambul...

CIK GADIS MANIS: Kat Alor Star pon ada pa kat Star Parade..


Lepas tu perbualan mula merapu dan meraban.....


Errr...Aku ni suka mereject orang ker???? Aduyai salah tanggapan tu. Sebenarnya tak serasi dan kurang sesuai.. Tak kan nak terima dengan orang yang tak serasi dengan kita lak kan?? Dan tak kan nak terima orang yg kita langsung tak cinta ye tak???


Lagipun aku nak cari bakal suami bukannya boyfriend just to have fun. So kena cari betul-betul la kan?? Hehehe... Sapa setuju sila angkat kaki??? ngeh3....



PURPLE I LIKE...


Untuk N3 yang akan datang aku nak korang teka pic apakah kat bawah ni. Orang pertama yang dapat teka dengan betul.....Akan dapat ganjarannya..... Hehehe...


21 comments:

  1. tau tak aku fikirkan apa nengok pict bwh tue..?

    aku nengok semut..
    ntah cmner kejadiannya..
    huhu...

    cepat wei ko carik calon...

    jangan asyik rejek2 jer...

    nnt kena rejek last2...

    huhu...

    ReplyDelete
  2. Kuss semangat...ingatkan betul2 nak bertunang dah tadi...

    ReplyDelete
  3. loh...
    ingatkan dah nak kawen ...
    he..ha..he..

    ReplyDelete
  4. LOL,

    Hahaha...

    semut ker??? semut gatai eyh....

    hehehe...

    eh mn da reject ingt reject shop ker??(ulang dialog)

    kih3....

    ReplyDelete
  5. Paan yg bukan adik lg:

    kalo aii bertunang u pulak melepasss..

    auwww....

    hahhaha..

    =P

    ReplyDelete
  6. ayie,

    calon tak da lagi....

    nk jadi calon tak???

    ngeh3...

    ReplyDelete
  7. ya la awak...pic tue yg salah..
    apa2 pun selamat bertunang

    ReplyDelete
  8. oh tak musnah lagi lah nampaknya hahahaaa

    gambat tu macam manik... betul ker!

    ReplyDelete
  9. Nabil mentor..? saperr..? majistret..? ahli muzik..?

    ReplyDelete
  10. besi:

    bertunang coming soon..

    tp xtau dgn sapa lg

    huhu

    ReplyDelete
  11. Naqeeb L,

    Hehehe...

    nantikan jawapannya nanti...

    kui3...

    but nice try...

    ReplyDelete
  12. eeh...pnt daa ni agkat kaki...
    ngehh2...hihi...
    tau2...tu msti anggor yg celop coklat...
    nk wt ala2 ct, straberi celop coklat...
    huhuhu....

    ReplyDelete
  13. jodoh takkan ke mana..
    tapi
    doa supaya dapat suam yang tak tinggal solat tau

    ReplyDelete
  14. alaa posa pon bukan penoh nnti kan??kan??hik3...

    jom kita mencari pakwe sesama muahaha...

    owh gmbo stroberi cekelat kah itu???

    ReplyDelete
  15. mmg santek kaler pepel tu :)

    lepaskansajaburungitu.blogspot

    ReplyDelete
  16. ingatkan nak bertunang tadi...wat suspen jer....tapi kaui betul pun apa salahnya....:)

    ReplyDelete
  17. Salam.

    ekeke. cumey jer.
    kena tawen cepat ni,
    ngitau mak ea;p

    er.. teka juga , mcm nugget pun ade.
    mcm buah celup2 pun ade .

    ekeke;p

    ReplyDelete
  18. puspa,

    dh hampir2 kena tu..



    al kl citizen,
    insyaallah...
    saya ingat pesan tu...



    imheppie,
    cari pak we sama2 xpe tp jgn cari p.we yg sama

    haha


    anoy-lepaskansajaburungitu.blogspot
    memang memang cntik..
    i like....


    ieyla,
    tolong la cari cpt sket bertunang nti
    hehe...


    arnamee...
    buah celup-celup tu apa???
    ngee...

    ReplyDelete
  19. oooo pttlah xde bf
    kira rejek je keje die
    kahhhhhhhhhhhhhhh
    yelahh dah x berkonan nk wat cm mn kan
    hehehehe

    gmbr bwh tu cam satay pun ada
    cam rojak buah celup2 kuah rojak pun ada

    ape eh

    ReplyDelete
  20. el,

    ye la kak betul betul betul....
    akak ada adik tak???
    hahaha...

    =P

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi