Sunday, August 2, 2009

TENGAH FIKIR TAJUK YG SESUAI UNTUK N3 NI

Assalamualaikum...

Halu.... cm na hari minggu korang?? Harap-harap suma hepy2 selalu la yerk....Kalo kena bekerja janganlah stress cari aktiviti yg boleh menggembirakan korang.

Aku lak cuti ni balik kampung. Dh sebulan lebih tak balik dok dekat saja. So ada masa ni aku balik jer la. Nanti bz tahun bila lak aku bleh balik. Konon balik kg nak amik motor tapi Walid aku lak xbg bawa balik motor.

Aku ni leh kata bz woman. Susah nak bergerak ke mana-mana kalo ada hal nanti. G kelas pon menumpang orang. Walaupon satu kelas kalo keja menumpang jer segan gak aku.

Member aku pon bz gk. Ada gk keja dia nk buat. Kalo dh dapat msg esok p sendiri nak buat tak paham lg ka? Paham2 sndiri la. Lu pk la sendiri kalo dh dpt msg cm tu. So p kelas berjalan la.

Bila dh p kelas berjalan, kaki aku yg xberapa nk elok ni mula sakit balik. Leh kata tiap2 malam sebelum tdo menangis gk aku. Bila hujan ataupun duduk dalam aircond mula la rasa sengal2. Sakittt tuuu.....

Tapi nak buat cana terima jer la. Selagi boleh berjalan dan tak menyusahkan orang nak kena hantaq aku ataupon menumpang ke kelas tak pa la. Susah kan diri sendiri tak pa dari menyusahkan orang lain. Kadang2 kita tak sedar kita ni menyusahkan org lain.

Ada gak kawan yg jenis tak kisah. Tapi kita la segan lak nk minta tolong tapi kalo terpaksa kena la gak minta tolong. Sedar dirilah sket kan????

Cm na pon kali ni aku balik kg bawa roomate aku si qema. Sempat gak aku bawa dia p tengok movie ceta SETEM. Kami p tengok ngan kawan aku hopbone (nama gelaran) dengan azrie (senior aku) n kawan dia sapa tah nama lupa nak tanya huhuhu....

Movie ni memang best siott.....Tak rugi tengok. Memang lawak ar....Best gilakk...Kalo boleh nak gelak guling2 tengok movie ni. Hehehe.. Kalo tak caya try la p tengok. Aku bagi 4 1/2 bintang untuk ceta ni.



Ahad balik USM. Tapi banyak pula benda yg terjadi yg betul2 menguji kesabaran aku. Nak tahu apa????


BERSAMBUNG..........................

20 comments:

  1. aku awal2 dah tgok movie tu...memang best

    ReplyDelete
  2. semuga.....hari ini lebih baik dari kemarin...

    ReplyDelete
  3. emmm ko letak tajuk "berat mata memandang berat lagi bahu memikul"


    atau



    ikut suke ko laa nak letak tajuk apa...blog ko kan he he he

    ReplyDelete
  4. ala main sambung sambung la pulak... ni yang pak cik malas tunggu ni

    ReplyDelete
  5. oh..citer setem...awal2 lagi dah tengok..
    tengok iklan jer la..he..he..movie x sempat tengok lagi

    ReplyDelete
  6. hans,
    memang best betol...



    Jinggo,
    insyaallah...

    ReplyDelete
  7. So, dah jumpa lum tajuk yang sesuai?

    ReplyDelete
  8. ayie,

    cari masa untuk tengok..

    tak rugi tau..ceta tu besh...

    ReplyDelete
  9. aku bagi cadangan tajuk eh...

    ASTRO - MACAM-MACAM ADA..
    hehe..

    ReplyDelete
  10. haha..sgt klako itu celita...

    lgik2 part itu justin timberlake..

    nk pecah perut aku gelak wahaha

    ermm..tjuk n3,

    erkk..apekah??aku pon tatau huuuu

    ReplyDelete
  11. LOL,
    tv 2-dunia ria
    tv 3-inspirasi ku
    tv 9-dekat di hati

    ASTRO- MACAM-MACAM ADA...

    Hikhik

    ReplyDelete
  12. dek torai pki stokin yg iklan dlm tv tu..
    mn tau kot2 leh cepat sembuh kaki adek tu
    lgpun adek berjalan sn sini..tmbh pulak nak main futsal kan..hehehehe

    ReplyDelete
  13. el,
    sepatutnya depa amik saya berlakon dlm iklan tu baru laku stokin tu..

    kih3...

    ReplyDelete
  14. beli kasut yang ada roda tu hehehee

    ReplyDelete
  15. hohoho dah 3 hari dah nie ko masih pikir tajuk yg sesuai lagik ker...kalo haku lamer nie dok pikir compom dah migrain dahh..huhu

    ReplyDelete
  16. naqeeb L,
    Skate board pon ok gk..


    shi3la,
    hahaha....
    ngah migrain la ni kak sbb tu xupdate2 lg
    hohoho

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi