Sunday, September 27, 2009

BOYFRIEND YANG PALING TAK GUNA




Korang ada boyfriend?? Macam mana perangai boyfriend korang?? Ni aku nk story sket pasal Kisah boifren paling tak gune... Jom layan...

Hello sayang...

kenapa sayang tak nak angkat tepon bila abg call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lelama sangat, betui... abg tersangatlah rindu kat sayang..... walaupun muka abg ni agak macho dan comel.... janganlah sayang jeles kat abg kalau-kalau ada awek lain yang asyik pandang-pandang dan senyum-senyum kat abg masa kita gi dating.... biasa la tuh...

Apa...tak muat...??? kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... apsal la tak muat pulaks.... janganlah sayang risau.... duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok-esok abg bayarla balik kat sayang..... sayang pun sedia maklum....abg bukannya takde duit.. tapi duit tu abg dah belikan graphic card baru kat pc abg.... RAM pun abg dah beli yg baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu belum masuk nak tukar hardd! isk baru lagi tuh....

Abg tau sayang marah sebab abg yang selamba katak jer... melompat longkang depan kedai apek tu tadi... tanpa menunggu sayang melintas titi.... bukan abg tak gentleman.. tapi abg cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana.... maafkan abg...tobat.. lain kali abg tak buat lagi.......

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi...sorry la... abg ingatkan nak test jer mee goreng sayang tuh..... soksek..soksek...masa sayang gi toilet.. tak perasan pulak..dah abih... sedaaaaaaappppp....!! tapi kan abg dah ganti ngan roti canai kosong abg?? tak sedap ker roti canai kosong tuhh??? udah ler tu... .janganla merajuk lama lama...

Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abg pinjam jaap henset sayang... nanti abg tukaq la balik.... sayangkan ader handbag besar..senang nak simpan henset abg yg besar tu... Hehehehe .! . henset sayang kecik...buleh abg simpan dalam kocek abg...

Betuuuul...........! semalam abg dah booked tiket citer Salon tuh... abg ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la... pasal tu la tiket dah abis..... lagi satu....sampin dan songkok ayah sayang yang abg pinjam utk hariraya aritu... kira pinjam terus la yee.... boleh gaks guna masa ari nikah kita esok-esok... bukan abg taknak beli baru... tapi sayang la...benda elok lagi... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jgn bagitau kat ayah sayang plaks... ayah sayang sure tak pasan punya sebab nanti abg dye la sampin tu ngan kaler lain....

Buat masa ni motor abg masih dlm wokshop.. ntah apa ntah pomen tu buat tak siap-siap lagi... jadi Gen2 sayang ni...kira abg pakai dulu la yee utk pergi keje... sayang bukan tak tau... tempat keje abg kan jauh... sayang pergi keje naik LRT pun bolehh........! ...

Lagi satuu.... besok sampai kat opis sayang nanti.....sayang tlg bank-in kan RM300 kat akaun abg ye... bukan apa...Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyakk betuii... motor kapcai abg pun tak camni...

Okeyla sayang...dah cakap lama ni... jgn lupa top up kan prepaid abg nii... esok2 senang abg nak call sayang lagi...

bye-byee....

Ha pada perempuan kat luar sana yg ada boyfriend cm ni lu pk la sendiri nak buat apa lepas ni.. hehe....Tak kan kena bagitau gak kot??? Lu pk la sendiri...


NOTACIKGADIS: Kisah ini tak ada kena mengena dengan aku apatah lagi yg masih hidup mahupon mati...Just amik pengajaran jer ok??

16 comments:

  1. assalammualaikum

    sapelah yang bengong jadik girl fren dia ni...

    ReplyDelete
  2. al kl citizen,

    waalaikummussalam....

    haha..xtau la sapa yg bengong sgt tu..

    ReplyDelete
  3. isk..kesian kt ppuan tuh. mintak simpang!

    ReplyDelete
  4. Hahaha.Anis,kalau awk dapat balak macam ni,mau berpeluh-peluh awk..Bagi saya,ada orang mcm ni.Yang si pakwe,jenis tak sedar diri.Si awek pulak memang bangang la kalu dia ikowt gak apa pakwe dia nak tu.Konon demi cinta sejati.

    ReplyDelete
  5. ada ke org lelaki perangai camne?
    tak de kot

    ReplyDelete
  6. ainee,

    nak minta simpang ke mana ke kiri ke kanan?

    hehehe...

    ReplyDelete
  7. TSR,

    kalo da p.we cm ni bkn setakat berpeloh-peloh wak tah2 siap banjir skali....

    huhu....

    sbb tu kalo dlm bercinta pon kena ada hadnya..

    ReplyDelete
  8. BESI,

    Zaman sekarang ni tak ada yang mustahil...

    ReplyDelete
  9. kasi penampau jepun jer balak sewel nih....

    ReplyDelete
  10. Hye..

    adededeh..

    tetiba naik geram..

    bf memang tak tau malu..

    kalau ader pempuan yg sanggup ber-bf kan jantan mcm nie, kira aku salute berspring ar sanggup menanggung laki jenis cm nie...

    huhu..

    ReplyDelete
  11. ALIMAZ,

    bukan setakat tampar jepun,tamparan bangladesh pon lom tentu sedar2 lg...

    huhu

    ReplyDelete
  12. LOL,

    Tu perempuan yg dh xleh pkiaq dh..otak beku barangkali....

    ReplyDelete
  13. berpeloh-peloh gak membacanya ni..
    tapi awat cuma si boyfriend je yg becakap? si pompuan dok ikut je ke? apa2 pun ikut je la permintaan si boyfriend tu kalau tak ikut susah nak cium bau syurga..(oopps tu kalau dah jadi laki bini)

    ReplyDelete
  14. AHAKZ....MAU NYA TUMBUK GAK PAKWE CM NEY

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi