Monday, September 14, 2009

RINDU



Malam ni aku duduk depan laptop sambil layan lagu raya. Kena lagu sedih-sedih lak syahdu jerrr..hati ni. Mula la nak terkenang kat seseorang tu. Bahagia la dia hendaknya. Ermm.. 2 kali raya dh...Huhuhu.....

Tak pa..Rileks-rileks sudah... Malam ni aku rajin skali lagi nk godek-godek pic lama-lama kat laptop ni... Semua aktiviti aku ngan kengkawan kat USM ni. Ada antara hubungan ngan kawan-kawan yg semakin renggang, ada yg semakin rapat.

Kalo dulu status single, skrang dh ber2, kalo dulu status single, tapi masih single lg (itu aku la) huhuhu...Jom layannn...zaasss.....

TARIK JANGAN TAK TARIK...
(MASA CG FAN HOUSE)

VARIASISWA MASA AKU 1ST YEAR..
MEMANG MELETOPPSS...
DAPAT NO 2 LAGI TUU...



JOIN TENGOK NASYID KAT USM TRANSKRIAN




MASA JADI PENGIRING VIP KAT DEWAN BUDAYA





DALAM DEWAN KULIAH WITH MY ALL LOVELY FRENZ
MIZZ UOLLSS






WITH MY SENGAL COUSIN
HOHO..




LASKAR PELANGI DI GUNUNG JERAI




RINDU KORANG SEMUA....


......RINDU PADA KENANGAN......

RINDU SANGAT-SANGAT

BILA KITA NAK BERSAMA MACAM DULU LAGI???


16 comments:

  1. huhh kalo aku masok tarek tali tuh kompom menang lalala~~

    ReplyDelete
  2. imHeppie,

    hg xgtau pun aku dh tau dh...

    hahaha...

    ReplyDelete
  3. opss..
    bole je buat agi..
    time exam kite kuar cam dlu..
    hahaha..
    ada berani???

    ReplyDelete
  4. laskar pelangi utk budak2 je
    hehheehe

    ReplyDelete
  5. rindu nie kan mcm kurap tau...makin ko garu makin sedap tapi last sekali ko merana. elok ko anggap rindu nie mcm sakit perut...mmg seksa nak menahan tapi bila ko dah 'labur' kan semua sekali...ko akan rasa lega sesgt.

    ReplyDelete
  6. wah...meriah terkenangkan peristiwa manis semua itu...

    ReplyDelete
  7. best teringatkan kenangan indah itu...

    ReplyDelete
  8. alamakkk akk terkenang lak ms dulu studi2...rindu pulak kt kawan2 dulu
    tpi..kalo dipikirin..bek x yah igt
    buat sakit ati jer..hehehehehe

    ReplyDelete
  9. wah.. ni edisi mengimbau kenangan lalu ke dik..

    ReplyDelete
  10. maksu ni dah lama lost contact ngan kengkawan, sedihnyerrr

    ReplyDelete
  11. rundu-rinduan...
    jadi kenang-kenangan...
    >>slmt hari ghayer.....

    ReplyDelete
  12. best nengok pict2 lama.

    tapi tulah..

    rindu lak..

    hehe..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi