Wednesday, September 2, 2009

SELAMAT HARI JADI CINTA MONYET KU =)



Amacam tiut tak??? Hehehe.... Hari ni befday budak ni. Sape tu??? Kawan aku merangkap ex-boy gk la huhu...Tapi ni cinta monyet masa sekolah dulu. Kecik2 dh pndai main cinta hikhik.. Apa la...

Bila dikenang balik, nak tergelak pon ada, sakit hati pon ada. Huhu..Ni ex-boy masa form 4-form 5. Tapi berlainan sek. Dia sek Teknik SP 2, aku teknik Kangar, Perlis. Tak main la cinta 1 sek ni hahaha... Duduk jauh terhindar la sket dari dosa ye tak?? Kah3...

Bila duduk jauh ni time dating bila cuti sekolah jer. Dia lak kebetulan 1 kampung dengan aku. So cuti sekolah rajin la balik umah tok hehehe..Dating pon tepi air terjun jer romantik gitu Kih3...

Bila masing-masing duduk asrama ni curi-curi bawa tpon je la. Kadang2 dok cover line punya pasal bawa simkad jer pastu pinjam member yg bawa nset sbb nk msg ngan dia. Hahaha..Meroyan betul ms sekolah dulu.. Hihi...

Konon2 time tu dia la intan sayang manja kunun-kununnya sampai lelaki lain pon dh tak pandang. Setia la kunun-kunun. Hahaha... Tapi last2 agak-agak korang sapa yg curang yek?? Kui3...

Lepas 3 hari habis SPM clash... Hahaha..Nama pun cinta monyet kan??? Tapi sampai sekarang la jadi kawan. Tak ada la nak dendam-dendam. Lagipun masing-masing paham time tu bebudak lagi, tak berapa nak matang. Cinta monyet katakan. Hehehe...

Tapi agak lawak ar bila ingat balik. Ha..Tu mesti ada yang dok terkenang cinta monyet masing-masing sambil senyum-senyum kan??? Hihihi...Dan yang paling special sekali dia berkongsi tarikh hari jadi iaitu hari ni 2.9 dengan mak dia.

Apa-apa pun SELAMAT HARI JADI BUAT KAMU YERK.. Nak kena mention nama ker?? Errr.. Tak yah la...cukup la korang kenal dengan dia Si Jejaka Kampung hahahahaha...... Tak ada separa bandar sebab dia duduk kat kampung jer..Hahaha...

Layannnnn............Zassss...........

17 comments:

  1. ceh...ex ke....wakakaka...well..hermm...nothing to coment..he2

    ReplyDelete
  2. eakak tumpang ucapkan epi besday laa yerr.. :)

    ReplyDelete
  3. Biasalah budak2 skang,suruh gi sek blajar tapi sambil belajar bercintan cintun plak he3....normal lah tue.....kekadang cinta monyet tu yg banyak mengajar erti kejujuran,kesetiaan dan kelukaan dalam percintaan.

    ReplyDelete
  4. cian ko...bercinta ngan monyet kui kui kui

    ReplyDelete
  5. apeka itu cinta MONYET ? hehe. ;D

    ReplyDelete
  6. kenapa dipanggil cinta monyet
    sebab suka lompat dari pokok ke pokok kut.........

    ReplyDelete
  7. mmg tiut..sekali tgk cam pierre andre lak
    kahhhhhhhhhhhhh
    pd budak x separa bandar tu
    hepi besday oso ur mama ok
    ngeh3...

    adek...ex-bf semua tiut2
    awat x berkenan?
    kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  8. zubair,
    =P


    misz benida,
    sangat indah untuk dikenang..
    =)

    ReplyDelete
  9. sis nita,
    ok kak =)


    ieyla,
    betul betul betul
    amik pengalaman dulu sebelum cinta sebenar
    hehe..

    ReplyDelete
  10. el,

    pierre??? sm kat na??
    kat baju kot...hahaha..

    err..tiut2 suma eyh??
    yg tu sdh semestinya hahaha..

    xjumpa yg sesuai lg la kak...

    ReplyDelete
  11. Salam..

    Haha..

    ko jahat eh..

    Jejaka kampung duduk kampung..

    kalau dier terbaca tersentap hati..

    mmm.. cute ar..

    nama dier aper..?
    hehe..

    ReplyDelete
  12. DEARIE LOL,

    hahaha..mn da jahat...nakal jer...

    kih3...

    dia tak tersentappon kalo baca hehe..

    dulu pon ske gadoh manje2 cm tu..

    hihi..

    nama dia??? nama syurga... hehe..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi