Sunday, October 25, 2009

AKU DAN KEKASIH GELAP


Lihat senyuman aku tu ada lain macam tak? Lain macam mana? Ala senyuman orang bahagia huhu..Yeke??? Hihihi...

Sebenarnya ermmm....Nak gtau rahsia yg memang sapa tak tau. Lepas ni memang tak jadi rahsia la sebab dh gtau semua hehehe..

Aku dalam proses mengenali seseorang.. Agak lain macam gk ar sebab dh 2 tahun single. Dah lupa dah mcm mana nak bercinta hahaha... Tapi belum sampai tahap tu lagi. Sebab kami dalam proses mengenali hati budi masing-masing.

Kalo rasa ok dan serasi mungkin akan menuju ke arah yang sepatutnya la. Cuma aku tak berani nak mengharap sangat. Lagipun dlm proses nak kenali diri masing-masing. Dia jenis yg suka berterus terang aku plak jenis yg ska memendam huhu..

Pernah gk masa mula-mula kenal gaduh sket psl salah fhm. Benda tu tak ada apa la sgt tp bg aku serius gk ar sbb melibatkan kepercayaan. Aku cm biasa ar menyepikan diri huhu.. Pastu dia ckp kalo ada pape hal gtau jgn lari.. Lepas slow talk then aku baru phm dia cna...

Pasni kena ubah sket la skp aku ni..Jgn dok memendam sgt kalo da pape yg xkena tu kan?? Huhu Berbincang lebih baik...Yela dh lama hdp single so agak ssh sket nk biasakan diri.. Tapi kami baru je knl dlm proses nk kenali hati budi masing-masing kalo jd ok la kalo x, nk wat cna kan?

Cuma kalo bleh pasni tak nak la tayang-tayang sgt...Kadang-kadang dlm blog ni baru bercinta dh tayang sana sini bagai nak rak bila dh putus sapa yg malu? Diri sendiri gk kn?? Pastu mula la skit ati bila tgk N3 yg lama2..Aku tak ckp spa2 pon cuma dh byk dh aku baca dlm blog ni.

Takut gak ar..Lagipun kita hanya merancang tapi yang menentukan hanya Allah swt. So lebih baik jangan mengharapkan sgt. Aku pon tak harap sgt sebenarnya kalo kami rasa lebih sesuai untuk jadi kawan jer aku terima dgn ati terbuka tak luak pon kan? hehehe

Yang penting satu negeri. Tak nak la dok jauh-jauh ni cukup-cukup la hubungan jarak jauh dengan yg sebelum-sebelum ni. Susah... Bercinta bagai nak rak, duit pon habis byk (bukan aku la hbs byk) sebab nk ulang alik last kawen dgn org lain. Cukup-cukup la tu yerk?

Aku tak tahu la kawan-kawan aku nk ckp apa lepas baca ni sebab selama ni aku tak pernah gtau pape pon tup tup kuar statement dlm blog wah meletopss hahaha... Prasan cm artis plak kih3.. Lagi pun sebelum ni aku knl ngan seseorg xda lak kuar ceta-ceta cm ni kan? Tapi tak tahu la kn huhu...

Tak kisah la cm na pon hubungan kami pasni kawan ker or jd lebih dari tu aku tak kisah sebab aku tetap aku... Cuma korang doa kan la kalo betul dia ditakdirkan untuk aku doakan lah kebahagiaan aku kalo dia ditakdirkan hanya menjadi kawan aku, doa kan la dia boleh menjadi sahabat yg baik utk aku.

21 comments:

  1. wuuu x aci..aku gak yg tgh single lagi wuuu

    ReplyDelete
  2. im heppie,

    aci kat India la hahaha...

    rileks ar weh ku pon single lg...

    hehe

    ReplyDelete
  3. statement adalah ala2 artis.. baru mahu mengenal hati budi ya/ alhamdulillah.. semoga bertemu yg sejati hingga ke akhir hayat!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hehehehe..
    semoga kau jadi milik nye...
    hehehehe..
    ehh senyum pulak..
    eh tengok tu pp dia dah merah

    ReplyDelete
  6. kekasih gelap???? negro ke he he he

    ReplyDelete
  7. kekasih gelap??? negro ke he he he

    ReplyDelete
  8. si Tedi,

    statement harus ala2 artis kih3...

    terima kasih doakan kebahagiaanku..

    =)

    ReplyDelete
  9. sis linda,

    akak terima kasih atas nasihat..

    sy masih berfikir nak sambung master terus lps degree ke or nak kawen dlu...

    hahaha....

    gatai-gatai 1 badan gk ni...

    ReplyDelete
  10. wahhh ssh la nak date ngan adek nti..abis2 dah ada bf gelap..cna ni..plan kita kahhh
    pape pun akk gumbira n hepi adek hepi..senyummm sokmo ok

    ReplyDelete
  11. bukan kekasih gelap,

    tapi kekasih belakang tabir..hehehe

    salam kenal..=)

    ReplyDelete
  12. akak sentiasa doakan yangterbaik tuk kamu dik..

    dan selebihnya kamu sendiri yang harus berusaha dan berdoa k..

    salam sayang dari akak..

    ReplyDelete
  13. ko dua kan aku ke???sampai hati mu...wakakakkaka...

    ReplyDelete
  14. el,

    akak date kita tetap akan diteruskan

    tapi memang xsmpt kurus la kak...

    hehe...

    ReplyDelete
  15. sis nita,

    terima kasih doakan sy kak...

    syg akak...

    =)

    ReplyDelete
  16. ~0~,

    ko tinggalkan aku gantung tidak bertali selama 4 hari aku cari lain la...

    hahaha...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi