Saturday, October 31, 2009

BOSAN


Bosan asyik terperuk sorang-sorang dalam bilik. Member suma kuar tak ajak aku pon hukhuk sedih....Tak pa la asalkan diorang hapy enjoy sesama diorang sudah. Aku??? Tak penting pon bagi diorang..

Tak pa la. Jadi ulat buku kejap. So nak cuti jap dari blogging bleh?? Ni antara paper yang aku akan amik exam nanti.

LSP300 BAHASA INGGERIS AKADEMIK 2 U (2/11/2009 )2.15 PETANG

SHE101 HUBUNGAN ETNIK 2 U (17/11/2009) 9.00 PAGI

STU215E DASAR DAN SISTEM KEBAJIKAN 4 T (13/11/2009) 9.00 PAGI

STU231 ASAS-ASAS PSIKOLOGI 4 E (16/11/2009) 9.00 PAGI

STW213 PRAKTIS KERJA SOSIAL DENGAN INDIVIDU DAN KELUARGA 4 T (6/11/2009) 9.00 PAGI

STW217 KERJA KUMPULAN 4 T (3/11/2009) 9.00 PAGI

Mood hari ni sudah hilang entah ke mana so mahu tido walaupun sudah petang.


WONDER PETS SUDAH TINGGAL SORANG


9 comments:

  1. Good luck tok exam ek GKSB. ekekekekke.. x pe.. lain kali ko keluar x yah ajak derang.. hik hik hik

    ReplyDelete
  2. sem ni aku pling mnympah ngan sbjek num1 tu..
    bnyak la songehnye.

    ReplyDelete
  3. wonder pet kan kejesama mana ley tinggal sensorg

    ReplyDelete
  4. kesian ye kat kamu...
    jom kite kuar sesama..
    good luck ye exam

    ReplyDelete
  5. errr dulu bosan sekarang bosan...
    jgn ada yang terjun tingkap udah ler hahaaa

    ReplyDelete
  6. Bosan kan jadi pelajar?

    He..he..he...(ayat mengapi-api)



    ckLah dah kerja 18 tahun....sesekali rasa macam nak masuk dunia pelajar semula...macam dulu-dulu....

    ReplyDelete
  7. hehehe siannyer kena tinggal..ke adek tertido baik pya..kahhh
    gud luck for ur final ok

    ReplyDelete
  8. Gud Luck LSP petang ni *_^
    .
    .
    .
    Aku sesaje google LSP 300 tadi n terjumpa blog neyh hihihi

    ReplyDelete
  9. pembetulan disini...wonderpet tinggal sekoq..bukan sorg yek makcik2 sume...

    harap maklum..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi