Saturday, October 24, 2009

HOME SWEET HOME


Assalamualaikum

Salam 1 Malaysia..


Aku dah ada kat rumah. Demam+batuk membuat kan diri aku kurang ceria. Sakit tekak.. Ubat tak makan cm gini la huhu.. Hari tu nak balik cepat punya psl tak sempat p amik ubat.. Alasan huhu..

Sebelum tu aku nak ucap terima kasih kepada semua kawan blogger yg sudi amik award dan ats ucapan-ucapan yg diberikan. Membuatkan aku lagi semangat nak tulis hehehe.. Sayang korang semua....

Tiba-tiba teringin nak makan tomyam kat Restoran ASMANI area Mergong. Tomyam dia fuhhh meletopss wa cakap lu.... Kot-kot demam leh kebah lepas pekena tomyam kan??

Kat Penang pon tak leh lawan tomyam sini. Kat penang yg leh tahan sdp pon kat Seagate.Tapi tak ada kawan la nk teman.. Nak kena ajak kekasih gelap gak ker?? Huhuhu...

Nanti sapa2 nak datang Alor Star ni aku bawa p makan kat c2. Ok?? Jom nak siap-siap p pekena tomyam..Fuhhh terliur beb baru dok sebut-sebut ja...Chiaoo chin chau....

Wassalam..


Puteri si bibir seksi

=P



15 comments:

  1. besh ke tomyam kt mergong tuh..nnti kalo lalu ctu leh la aku singgh..dlu slalu la amik adek aku kt smkak tpi skang da x gi dah alaa x gtaw awal2...

    ReplyDelete
  2. alaaa...mana komen tdi eh xde approve ke huuu

    ReplyDelete
  3. imheppie,

    best wa cakap lu...

    nanti mai as gtau ar..

    leh la hg blanja aku mkn tomyam kn

    hahaha

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh
    bila x sihat.. mcam2 yg tekak nak! ekekekek

    ReplyDelete
  5. adek sape tu??
    aku nk buk jdik adik ipa boleh???
    hahaha

    ReplyDelete
  6. dah macam PM lak ko cakap SALAM 1 MALAYSIA
    hahaha

    ReplyDelete
  7. errr tomyam satuuuuuu

    tak mahu carrot ok...
    udang kasi lebih huhhuhuu

    ReplyDelete
  8. tu la ssh nak cari tomyam yg betul2 kick the buntut...kt penang ni ntah lah...so far xde la yg betul2 dpt rs yg betul2 kick the buntut..

    mergong eh..ntilah kalo ada sumur di ladang nti kita berjupe di sn..kahhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  9. si tedi,

    tu la psl..

    tekak manja cm gini la..

    hehe..

    ReplyDelete
  10. misz bienda,

    aku hg xmo amik jd kakak ipar ker??

    hahaha

    ReplyDelete
  11. hans,

    besa la sejak wat resolusi utk PM ni kena sokong la gagasan 1 malaysia..

    ReplyDelete
  12. Naqeeb L,

    X mahu carrot??

    patut la rabun..

    gagagagaga...

    =P

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi