Wednesday, October 7, 2009

N3 KHAS BUAT FOLLOWERS DAN KAWAN-KAWAN SEMUA

Sekarang aku sedang mengemas bilik dan buku-buku yang berterabur sebelum ni kerana menyiapkan assignment. Aku kalo buat keja memang cm gini sket huhu..Lagi tak abeh keja memang keadaan aku akan serabut..

Hari ni dah lepas dah 1 assignment. Tinggal 2 lagi. Yang tu pon sedang di usahakan untuk menyiapkannya. Dan tadi aku dan rakan-rakan lain yg kena bar telah berjumpa dengan dekan slow talk mengenai "surat cinta" yang kami terima tu dan beliau telah menyuruh kami extend.

EXTEND OK? Maknanya orang lain dh grad kami lak akan terkujat-kujat menghabiskan 1 semester lagi. Oh no.......

Tapi perkara ini tidak akan terjadi alhamdulillah....Huhu...Seronoknya...Kalo tak tak tahu la kan pe nak jadi. So kami semua dengan rendah hati memohon maaf dengannya. Aku lak berjanji tak kan menyibukkan diri dengan aktiviti lain lg sampai mengabaikan kelas huhu..Insaf dh ni..


Kalo kena extend mesti aku dah jadi gila macam budak-budak ni hahaha


So lepas ni or yang masa yg akan datang aku kenalah pandai bahagikan masa antara pelajaran dan aktiviti-aktiviti luar. Senang ceta kalo nak ponteng tu jangan sampai kantoi hahaha..

Sebenarnya aku agak segan nak letak pic aku sekarang ni sebab pipi aku semakin bam bam huhuhu.... Tapi ni lah diri aku. So terima jer la kan? Sapa suruh makan banyak... Sebenarnya makan tak byk pon cuma ska mkn benda yg berat2 jer.. Cth: Nasi goreng ayam oyster nyummyy.... huhuhu..alasan jer tu..

Dan sebelum aku menyibukkan diri dengan program 1Siswa 1Malaysia, aku nak update list kawan-kawan kat blog ni.

Pada semua follower dan kawan-kawan yang list kan blog aku di blog korang tapi aku tak listkan sila tinggalkan link korang di komen N3 ok? Ataupun yg jadi follower tapi tak da list korang kat blog aku.

Ataupun pada sesiapa yg nak aku listkan blog korang tinggalkan link yerk.. Pada semua follower dan kawan-kawan yang menjadi tulang belakang aku terima kasih kerana terus support dengan komen-komen yang sangat membina dan sentiasa memberi semangat pada aku.

Insyaallah 1 hari nanti kita semua akan berjumpa juga. Tak pun tunggu majlis kahwin aku. Siap meja khas untuk hampa semua lagi hahaha... Berangan la kejap...


Nah jelingan maut dari aku
hahaha...
PEACE!!

Ok la nak sambung kemas bilik. Lagipun dak IPTA lain nak menumpang kat bilik utk program tu. Qema, roomate aku siap beli carpet lg huhu.. Yela b4 ni blk kami beralaskan simen semata-mata.. Nak beli asyik tak jumpa yg murah-murah semua main ratus-ratus jer bapak mahal kn? Ni dh jumpa yg murah dia beli la.

So sapa dapat tumpang bilik kami nanti sangat bertuah kan? Ahakz... So gud bye bebeh.. Lap u.. Hehehe..

Wassalam...

p/s kalo nak tinggalkan link sila tulis cm gini erk cth: http://www.nurrcahaya.blogspot.com/


20 comments:

  1. tak dtg kelas sampai kena bar?
    hehehehehe....nasib baik dekan baik...
    k la selamat study ya....

    ReplyDelete
  2. Kena extend?Xpela..Awk boleh repair blik resault awk yg fault..Saya pn cadang nak extend..Nk repair gred.Pedulikan kta orang aniss..Persetankan kata-kata mereka..Saya support awk..Kita leh mkn nasi ayam oyster taman tun sardon untuk satu sem lg.Kita boleh kumpul skil baru lg kalau ade peluang.Hahaha..Kita bagi huru-hara usm ni lg..

    ReplyDelete
  3. extend la besh..blaja lama2 xyah keje haha..nnti bleh dpt dwet raya lgi

    ReplyDelete
  4. besi,

    tu la pasal nasib baik dekan tu baik, ensem lak tu hahaha

    ReplyDelete
  5. aaaaa...nnti da kawen nk dok meja vvip ehh

    ReplyDelete
  6. imheppie,

    nak dok meja pengantin pon boleh nya hahaha..

    ReplyDelete
  7. yang dulu, didulukan..

    satu Mesia..

    :)

    ReplyDelete
  8. weh blaja rerajin...jgn extend...all da besh...good luck

    blaja comey comey k...

    ReplyDelete
  9. Salam manis...

    ekeke..

    oooo nakal yea..
    tapi akk dulu pun camtuh gak.
    ahaks!


    thanks singgah and i follow....

    ReplyDelete
  10. sape2 pun x suke extend kan dek..huhuhu
    a'ah kurengkan lah xtvt x sehat tu..kahhhh
    tumpukan pd studi..hehehehe
    kan nak jd baik kan..kahhhhh

    fuhyooo jelingan maut tu mmg mantop
    kahhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  11. wah dh siap ada meja khas utk kami ni hehe.dh ada calon ke kak?
    :P

    ReplyDelete
  12. aiseh extend laa bagus...bleh teruskan kegedikkan kuikuikui

    ReplyDelete
  13. Kalau tak gila bukan saya..MAcam gak lagu cinta gila..Hahahaha

    ReplyDelete
  14. sis nita,
    ye saya ikut nasihat akak tu..
    yg dulu di dulukan...


    ~0~,
    comey cm kita kah??
    huhuhu


    linda,
    nakal sket2 jer kak..
    sesama..
    =)

    ReplyDelete
  15. el,
    haha..xtvt xsht ye kak?
    akak sy nk jadi baik cm akak..
    baik la sgt kan??
    hahaha...

    mantop tu yob...
    hahahha


    shasha,
    meja memang dh siap
    tp calon nye tak siap2 lg..
    xjumpa lg hehehe...


    Fadh,
    kegedikkan tu yg mahal tu...
    hahaha


    TSR @ REMY,
    Awak memang gila..
    tapi xleh lawan gila sy lg hahaha..

    hapy belated befday ye wak..
    patot la smlm cm nk tpon awk jer..
    tp takut da org mrh lak huhu..


    mak su,
    ala ye ke mak su..

    ReplyDelete
  16. Dear GKSB,
    extend?

    hmm..
    o merayu cepat2..
    jangan tinggal sem nanti konvo sedih..

    hehehe..

    ReplyDelete
  17. DEAR LOL,

    sudah merayu...
    so memang xkn extend hehe...
    lain kali xleh ponteng kelas dh..
    huhu...

    ReplyDelete
  18. sALAM.

    ihik. cumel3.jadi pelajar yg bek okke.;p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi