Tuesday, October 20, 2009

PENAT~Entry tanpa gambar

Malam ni tengah buat assigment. Esok nak hantar biasala buat keja last minute. Pastu da sesuatu yg terjadi yg memang mencabar kepercayaan aku kat seseorang. Aku dh la yang jenis nak susah percayakan orang bila kita percaya dia plak wat hal.

Agak sedih. Nak kata menangis tu tak ada la cuma bergenang juga la air mata. Nasib ramai member yg support. Rileks la beb.. Aku kan kuat. Setakat kicik cerita no hal la. Aku mampu lagi nak hadapi. Lagi besar pada tu pon aku dh hadapi.

Penat dowh... Hari ni rasa cm sesak nafas jer... Siap aku baca yasin untuk diri sendiri lagi. Hehe.. Bukan apa nak tenangkan fikiran, serabut sangat sekarang ni. Demam dan sakit kepala yg semalam pon tak habis lg.

Tadi sembang ngan sorg member tu kat kafe maybe dia pon prasan aku dh tak cm dulu. Serabut lain mcm jer.. Senyuman aku pon mcm senyum paksa jer.. Kena badi apa tak tau la kan huhu..

Penat, penat.... Kalo la aku boleh lari dari semua benda ni dh lama aku lari cuma masalahnya kita kena hadapi juga kenyataan... Kalo lari pon tak selesai masalah.. Penatt... Haihhh..

Entah lah.... Tak tau apa nak jadi ngan aku ni. Serabuttt....Tengok dari luaran memang tak ada masalah, happy sentiasa tapi dalaman menanah beb... Makan dalam... Sakittt....

Sabar jer la kan.. Dah lama aku bersabar pe salahnya aku sabar lagi?? Goes around comes around. Tu jer aku kena ingat. Hurmm... Entah la.... Hidup memang tak seindah yang kita harapkan...

Doakan aku terlepas dari badi yang sedih-sedih ni... Tak suka tau... Senyum pon senyum paksa apa cerr???? Adehhh... Penat, penat.......Tak cukup nafas dh ni.. Sesak lain mcm je.... Hmm..

5 comments:

  1. sabo la eh..b strong okess..doa byk2 insyaallah ok la nnti

    ReplyDelete
  2. setiap kejadian dan dugaan yang menimpa kita
    ada hikmah nye

    ReplyDelete
  3. ko ade mslh ke???hurmmmmm

    kan aku da ckp...sekeh kang...

    ReplyDelete
  4. penat belajar tu
    nti dah abis studi tu ok lah
    stress hehehe

    bila adek free eh
    akak sabtu ahad isnin mmg x bleh
    ari len tu pun kena amik replacement hour
    xpelah...2 3 jam pun leh gedix..
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. Dear GKSB,
    Relex..
    relex..

    susah2 hari ni..
    esok lusa akan happy jugak..
    b4 ni citer2 happy..
    pastu citer2 tak happy..

    memang cenggitu..
    cool jek yer..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi