Saturday, October 3, 2009

MENYUMBANG YANG SUMBANG

Tension weh tension....


Sejak 2 menjak ni emosi aku masih stabil cuma dalaman yang tak stabil. So hari ni kuar ngan kak farah n qema. Kitaorang p Queensbay konon-konon nak release tension la. Lagipun saja nk teman kak farah dan qema shoping.


Tapi dengan aku sekali borong sakan hehehe.. Jusco wat sale kot mau tak borong. Dapat la baju baru 2 helai hehehe..Tension pon kurang. Then untuk mengurangkan tekanan yang aku hadapi lg aku ajak kak farah ngan qema p menyundalkan suara masing-masing kat karoke sahabat kat Relau hehehe...


Walaupun suara memang tak sedap tapi belasah jer la janji leh lepaskan tension tu hehehe.. Ni video kami tengah menyundal hahaha... Menyundalkan suara saja ok? Jangan fikir lain pulak. Huhuhu...


Lagu plak malam ni napa tah tak menjadi ada yang tak tau nak nyanyi tapi gatai p pilih lagu tu. Kak Farah dengan lagu dangdutnya asyik-amalina. Yang tak boleh blah aku pilih lagu Wanita Warisan Terakhir. Kena kutuk kaw-kaw la.. Hahaha..


Lagu tu kan slow mlow sket melodi dia. Masa lagu tu kami asyik gelak jer sebab masing-masing tak tau nak nyanyi. Pastu nyanyi tak ikut melodi lak tu hahaha..Berterabor jer lirik dengan melodi..Sepanjang lagu tu kami dok lawan gelak..Sioott jer...Hahaha..


Last skali lagu wajib ucapkan dari aku ngan kak farah. Jom layannn...Tapi sebelum tu pastikan telinga anda tak bernanah lepas dengar...Hahahaha...


Kalo tak tahan sila tutup telinga ok??? Huhu..







Hahahaha..


Amacam???


Gilakan???


Hahaha..


Nyanyi tah apa-apa..


Lepaskan dengan bersungguh-sungguh..


Biaq tak sedap tapi


Sekurang-kurangnya dapat mengurangkan tekanan kapla hotak ni.


Esok nak p menyundalkan suara lagi jom sapa nak ikut


hehehe...



9 comments:

  1. keh..keh..keh.. adooii keras perut akak dik oooi.. duk gelak2 sorang kat dpn pc ni.. tak kisah la tu.. janji release tensen..

    ReplyDelete
  2. hehe..

    ku tersengih bab akhir2 yang ketawa2 tue..

    hehe..

    yang penting tak buat jahat..

    hehe..

    ReplyDelete
  3. DEARIE LOL,

    kami ni nakal ngn sama2 kami jer..

    hehe

    ReplyDelete
  4. ehem2..
    mlm ni ada prtndingan mncri bkat kt expoconvo u aku..
    boleh la anda mghdirkan diri..
    hehehe..
    *hrp2 xhjan dgn lbt ag mlm ni..

    ReplyDelete
  5. kahhhhhhh
    akk dulu sll gak mnyundal kat koke sahabat tu
    dulu lah ms kapel2 ngan huby akk
    siap buat stage dive lg...terjun dr kusyen kusi tu kahhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  6. EL,

    patut la ada 1 kerusi tu cm berlubang..

    akak la punya keja rupanya....

    hoho..

    ReplyDelete
  7. nak ikott...layan lagu fantasia bulan madu besh gak neh..

    ReplyDelete
  8. adesss terteleng aku nengok videonya...

    gali lagi gali3x dan gali hehehehe
    tapi suara mmg flat ler picthing hancur hampir2 nak lebur hahahahaaa

    melodi mmg kelaut huhhuhu
    takper lenkali...
    minum air limau campur madu byk2 sebelum pi
    nyanyi hahahahahaa

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi