Tuesday, October 6, 2009

SEKADAR UPDATE~~



Assalamualaikum semua cik gadis in the house. Hehehe.. Agak lama gak kan aku tak update. Tapi sebelum tu aku nak gtau aku terpaksa delete 2 N3 yang sebelumnya. Pasal "surat cinta" tu atas sbb2 yg xdpt di elakkan.

Lately memang aku bz bangat. Ni pun baru balik dari Bukit Merah ada seminar kat sana. Seminar utk MT dan Exco Majlis Perwakilan Desasiswa (MPD) .

Happy gle kat cni. Dak2 cg memang best. Kaki kecoh, kaki amik gambar, kaki makan. Bab makan laju jerrr...Hahaha...

Kat cni kami belajar cara nak wat kertas projek, cara nak uruskan kewangan, cara nak wat surat untuk minta sponsor dan lain-lain lagi. Banyak yg dipelajari dan paling penting boleh makan hahaha.....

Badan aku memang dah naik. Dah bertambah bam bam dh ni tapi still wat dono lagi. Makan cm besa gak...Huhuhu..

Dak-dak desa aku memang gila-gila. Dah la paling kecoh dalam dewan tu. Kalo bab makan awal lagi mencecet p amik. Hahaha....Tengok meja penuh ja ngan dak desa aku. Pastu kalo bab amik gambar no 1. Pantang jumpa kamera suma nak mencelah hahaha.

Kalo buat lawak tu, gelak sampai 1 dewan dengar memang tak boleh bawa p majlis cm ni. Junior ke senior ke sama jer. Kalo nak wat dinner kat hotel pon tak leh gak hahaha.. Kuat melantak n kecoh betul haha.. Pe lagi jom layan pic yang kami amik kat sana.


KAMI




AKSI GILA-GILA



Syahid yg tak sedar ada orang lain gak menyelit skali

hehehe...




GILA-GILA BERSAMA EN HASSAN PEN. PENGGAWA
SPORTING EN HASSAN NI..







MENYELIT DAN TERSELIT








MAKAN DAN MAKAN





BARISAN MPD-MPD USM


2009/2010





Dalam minggu ni gak aku akan bz dengan 1SISWA 1MALAYSIA. Seluruh IPTA akan berkampung di USM. Aku akan handle Pesta Tanglung dan Pesta Cahaya yang akan diadakan hari Jumaat ni.

Program 1SISWA 1MALAYSIA akan diadakan pada hari jumaat hingga sabtu dan melibatkan semua pelajar dari IPTA-IPTA lain. So ada can la nak jumpa kawan baru huhu..

So aku akan sangat bz ok? Nak update pon akan jarang2 dh lepas ni.. Pada kawan-kawan yg tak sempat aku nak berkunjung tu maaf yerk.. So gud bye bebeh..

Wassalam...


10 comments:

  1. bab bergambo laju??
    bab mkn laju???

    hohh..kita geng la...

    ReplyDelete
  2. sonoknya ko tmbah bum bum....hahahaha

    ReplyDelete
  3. tak pe tu..

    hapdet jerr laaa..

    ko tak dtg umah akak.. akak akan datang umah ko yerr..

    salam rindu yg gebu2..

    ReplyDelete
  4. syoknye kalo dpt kawan yg gilak2 sekepala ngan kita kan....enjoy la

    ReplyDelete
  5. Dear GKSB,
    Pict no 2 tu chanteQ lah..

    Menarik sangat..

    Rindu lak time study2 dulu..

    ENjoy masa study k..

    Dah keja xder g..

    Semuanya ngn hala tuju masing2..

    ReplyDelete
  6. imheppie,

    kalo hg dok dekat memang lg bertambah la kroni-kroni aku hahaha..


    ~0~,

    bum bum tu yg comel

    hihihi..

    ReplyDelete
  7. sis nita,

    ye kedatangan akak saya alu-alukan siap bentang karpet merah lg nanti hehehe...


    kak el,
    ye betol2..enjoy our life..

    ReplyDelete
  8. DEAR LOL,

    Iye..bila dah keja saat2 cm ni la akan dikenang

    hepy jer kan..

    dh keja nak berjimbo jimba dh xleh dh..

    ReplyDelete
  9. wahhh seronokmnye.
    tak ajak pun pegii

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi