Tuesday, October 27, 2009

SOALAN KEPADA PERSOALAN DAN JAWAPAN YANG TERJAWAB




Aku perlukan pendapat korang. Boleh kan tolong aku???

Dalam hidup ni ada 2 jenis manusia. First who walk into a room and say "well here i'm...". Second those walk and say "ahh there u are....."

Agak-agak yang mana 1 korang dan kenapa korang pilih itu sebagai jawapan?

Nanti aku gtau kenapa aku tanya soalan ni.

19 comments:

  1. uncle fail la bahasa inggeris ni so no answer

    ReplyDelete
  2. aina akan pilih..there u are..sbb org tu dtg utk kite..perhaps..hee

    ReplyDelete
  3. aku pilih well.. here i am..
    sbb aku mahu sentiasa ada bila org memerlukan aku...

    aku x mo pilih there u are sbb aku tak mahu bergantung pada org lain..


    GKSB : entry ini ringkas.. tapi dalam maskudnya bg aku..

    ReplyDelete
  4. sweet jerk budak tuh..

    kener mikir kerrr..malasss lahh akakkk...kalo akak i was here..!!bleyyyyyy...

    ReplyDelete
  5. eemmm klu akak akan pilih.. tgk pada keadaan or sitausi bili tu.. tapi akak more tu here i' am..

    ReplyDelete
  6. Hi..
    Selalu aku akan kata 'Hi' jer..

    Tak terungkap lak here I am or there you are..

    *tak menjawab persoalan nie..

    ReplyDelete
  7. pilih dua2 boleh tak? satu utk yg 'first' dan satu lagi utk yg 'second'...boleg g2? he he he

    ReplyDelete
  8. there u r..cam org tu carik kita lak

    ReplyDelete
  9. well... vel vel...vel vel!! eh , silap. itu thaipusam la pulak.

    ReplyDelete
  10. I will walk into a room, and ask,"Excuse me, where is the toilet?" hehehe

    ReplyDelete
  11. sy pilih well here im.sebab sy selalu guna ayat tu bila org yg sy rapat ada masalah,nk cite apa2 kt sy :)

    ReplyDelete
  12. you,bg email.i nk invite u kt blog

    ReplyDelete
  13. Hmmmm.... hai ... nak tau saya pilih apa ...
    yang first la... dalah Hindi makna dya
    Main Hoon Na ... saya kan ada . Well, here i am ....
    Mean ... kita sepatutnya duluan menolong orang , barulah org akan bantu kita bila kita susah... Jangan dok asyik harapkan bantuan org dgn mencari... ohhh here u are , i need u bla bla bla bla....
    Itu for me la....

    ReplyDelete
  14. Hai ........
    True... i pilih first phrase .
    I lebih suka ... well, here i am. Main Hoon Na.
    Saya kan ada utk kamu.

    ReplyDelete
  15. errr
    macam mencari dan tercari ajer huhhuh

    ReplyDelete
  16. assalammualaikum

    there u are....

    saspen nya...

    ReplyDelete
  17. well, here i am..Sebab dia akan datang buat..Tapi yang lagi satu pn sama gak..Hahaha
    Pening la

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi