Sunday, November 22, 2009

HARI INI HUJAN DAN AKU RASA AKU SANGAT WORLD HARI NI

Hari ni hari kedua praktikal. Tapi aku rasa aku sangat world hari ni. Nak tahu kenapa? Sebab aku sampai ke tempat kerja dengan basah kuyup sampaikan kain yang aku pakai boleh diperah. Memang world gla ar... Ini la nasib penunggang motosikal

Hari ni plak ada ceramah agama. Memang aku masuk dewan dengan keadaan basah kuyup. Memang basah sampaikan boleh kalah orang yang mimpi basah kui3... =p Nasib baiklah sempat gak kering tu pun terketar-ketar sebab duduk bawah kipas.

Hari ni penyelia kami datang iaitu DR NORIAH. Dia cuma nak menyelia tempat dan keadaan kami di sana. Ada gak dia menguji kami dengan soalan-soalan nak tahu tahap pengetahuan kami dengan tempat tu. Alhamdulillah kami semua bersedia dengan jawapan masing-masing.

Masa nak balik, hujan masih belum berhenti malah semakin lebat. Aku ni memang lemah kalau hujan ni. Suka main hujan tapi tak tahan sejuk. Aku pon minta la tolong si dia jemput balik kerja. Ingat nak tinggal motor je kat c2.

Tapi malangnya msg xberbalas talifon tak berangkat. Duduk dekat saja. Tapi tak pa la aku faham la dia tgh bz ngan final projek nak kena present lagi. So kena memahami la juga walaupun memang kecewa gak la huhu...

Last2 sebab geram sangat aku redah gak la hujan walaupun masa tu hujan terlampau lebat dan tak ada tanda-tanda nak berhenti. Kalo ikutkan hati aku sanggup tunggu sampai malam semata-mata tunggu hujan berhenti dari redah hujan.

Bila dah redah mcm tu apa lagi terketar-ketar atas motor. Lencun habis macam nak nangis jer sebab tak tahan sejuk. Aku memang jenis tak tahan sejuk. Hari ni aku rasa sangat world sampaikan kepala dah berat sangat ni. Ok la mahu tdo. Kalo demam redha jer la...


5 comments:

  1. Nur....
    Take Care!!!
    Harap jangan demam...

    ReplyDelete
  2. hehe!

    hengatkan WORLD menderr laaa..

    besh woo rempit ujan2..

    lagi2 lau ngan asben..

    ehhhh.. kamu lom kawen kan..

    jgn ikut aksi berbahaye ni..

    :)

    ReplyDelete
  3. best tue...dapat mc...hahahaha

    ReplyDelete
  4. biasalah hujan2 tidur sedap ni... kalau bosan2 juga dtg le tgk my blog

    ReplyDelete
  5. hahahhh
    nasib penunggang moto weih
    aku faham perasaan ang
    hahaha

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi