Monday, November 2, 2009

LAGI BEBERAPA MINIT NAK EXAM TAPI AKU...

Lagi berapa minit ja aku nak exam. First paper lak tu. Tapi aku dok mengadap blog tulis N3 ni. Penat ar.. Macam-macam jadi kat aku dalam masa sehari. Dan berapa banyak dah air mata aku mengalir.

Sangat penat.... Sekarang pon rasa nak menangis lagi. Semalam macam mana lebat hujan turun macam tu la lebat air mata aku mengalir. Aku dh tak kuat. Dah tak tabah macam dulu.

Aku punyai banyak kelemahan. Tapi adakah kelemahan aku tu menjadi punca segala-galanya? Adakah kerana salah faham yang timbul membuatkan aku tidak punyai peluang nak menjelaskan segala-galanya? Aku bukanlah manusia yang sempurna.

Lagi beberapa minit nak exam tapi aku.................


17 comments:

  1. aku suka tdo sebelum exm bru frsh nk jwb walopon blur haha

    ReplyDelete
  2. think about ur future k..

    Gud luck friend..

    ReplyDelete
  3. awk de problm ngn bf ke??
    emm.. sy pn xd r pndai ngt bg nasihat..
    tp baik awk selesaikn cpt2..
    sbb masalah psl hati ni ske dtg time exm ni..
    huuuu

    ReplyDelete
  4. wah kacau btol la aku tgk jiwa ko...hahahahhaha

    ReplyDelete
  5. good luck...kesian aku tgk ko..hahahha

    ReplyDelete
  6. aduhai.. ketepikan segala rasa yg tidak sedap tu.. jawab exam dgn tenang!

    ReplyDelete
  7. imheppie,

    memang kaki tidoq yg sejati la..

    haha..

    ReplyDelete
  8. elfa,

    bf??

    huhu..bkn la..

    still single but not avaiable hehe...

    cuma ada mslh lain..dlm proses penyelesaian

    ReplyDelete
  9. si tedi,

    td jawab exam pon xbp nk tenang lg...

    ReplyDelete
  10. ape nangis2 ni.....x mo nangis2 la..kang x best lak baca blog nih..ha..ha...

    ni ada satu berita..yg mungkin gembira..kad raya baru sampai..adeh..raya dah abih sebulan kad baru sampai.....
    THANKSSSSSSSSSSSSSSS..............
    ^_______^

    ReplyDelete
  11. ayie,

    huhu ok xnangis dh...

    apa??? kad raya baru smpai ish2...

    punya lama dh hantar...hantu btol la pejabat pos ni...

    ReplyDelete
  12. heheheh
    macam aku je perangai ko ni
    kita sama

    ReplyDelete
  13. bwk jer komputer tu dlm dewan nti..
    rs2 x leh jwb..tya bloger kahhhh

    ReplyDelete
  14. el,

    hahaha....

    nanti bleh la saya ym akak tanya jawapan kan?

    kih3..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi