Tuesday, January 5, 2010

CONTEST 3G






Jom sapa nak join contest ni. Ni adalah syarat-syarat contest:

Contest Gambar Gelak Guling

Contest ini akan berlangsung dari 1/1/2010 hingga tarikh diberitahu kelak.

Cara hendak sertai contest ini adalah dengan cara anda meletakkan gambar yang boleh membuatkan orang yang tengok gelak@ketawa, Jika iannya sampai berguling2 markahnya pun sudah pasti lebih.

Syarat2 hendak join contest ini :

Mestilah mempunyai blog tidak kirala blog berbayar ataupun percuma
Follow twitter zul [ Tidak wajib, tidak lakukan pun tidak ada ape2 ]
Follow blog zul

Pastikan anda membuat entry khas untuk contest ini bertajuk ” Contest 3G”
Pastikan anda meletakkan gambar diatas di atas post entry tersebut
Linkkan balik kepada blog ini.

Pastikan juga setelah selesai anda membuat entry atau join contest ini, ada drop comment dibawah beserta url/link entry tersebut.
Cara markah dikira :

Semakin Cantik dan lawak/kelakar gambar anda hingga boleh membuat orang tersenyum dan sebaliknya maka makin tinggi peluang anda untuk menang dalam contest ini.
Seharusnya iannya gambar anda, rakan, keluarga. Jika diambil dari internet dan bukannya asli, maka markahnya kurang.

Pastikan semua perkara diatas telah diikut step by step tanpa tinggal atau tertinggal 1 pun.
Anda boleh menambah sebarang effect atau ayat kedalam gambar untuk menambah seri gambar itu lagi

Ini adalah pic pertama yang aku pertaruhkan lepas godek2 dlm folder kat laptop.

Dipersembahkan ratu cantik mlm ini....
Jeng jeng jeng...



Awww... Ahaks....



Pic kedua.


Orang nak nek beskal pun dia nak naik gak. Adik, akak pinjam beskal adik jap ye

Hehehe...



Pic ketiga



Ni apa punya turrr la.... Pic syok sendiri hehe..


Ni antara pic yang aku rasakan agak kelakar hehe... Semoga salah satu dapat menarik minat penganjur. Harap-harap leh menang la lagipun ni contest pertama yang aku join dlm tahun 2010 ni hehe..

Nak join gak? Sila ke blog ini ye..

BLOG SEORANG LELAKI


10 comments:

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi