Monday, January 18, 2010

CONTEST TIRU AKSI EL (MUKA AKU YANG PALING CUN) HAHAHA...

Ini adalah contest kedua yang aku masuk tahun ni.

Perghhh memang sangat mencabar dari segi mental dan fizikal kih3...

Sebab tu aku amik masa yang lama nak menyiapkan pic yang memang boleh buat kita tercirit hahaha...

Kalo xpcaya cuba tgk contest ni...

Dan pada yang betul2 berani dan sanggup amik cabaran sj boleh buat dan join....




Syarat Penyertaan

• Jadi Follower BLOG aku dan add blog aku dalam bloglist kamo
• Kamo harus ada blog...dan pic itu juga adalah KAMOO..no other org ok
• Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
• Dalam entri itu, upload gmbar2 seperti pic2 di atas...SEJIBIK ok..kahhhhh

• Sila nyatakan nama kamoo
• Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
kalo korg baik ati perut...leh letak STICKY MODE..x letak pun xpe..tp makesure korg wat satu entri psl contest ini ok...oraittt
utk meriahkan lg contest ni...taipkan KENAPA SAYA PTT MENANG........
(patah perkataan suke2 ati korglah)



Dan dengan susah payahnya aku dok buat muka depan cermin pastu amik gambar then gelak sorang2 cm org gila bila tgk muka sendiri hahaha...


Yang paling susah nak buat adalah moncong x senonong tu... Aku punya la try sampaikan ada muka mcm orang gila sex pun ada hahaha...

Last2 pic ni yang aku rasa boleh tahan sket tu pun mcm nk tercirit ja...kah3...





Kenapa saya patut menang? Saya patut menang kerana usaha saya yang buat muka macam dok teran berak sampaikan berak pun tak teran macam ni kah3...Dan ini adalah kali pertama perkara yang paling mencabar seumur hidup saya lakukan...Memang dasyat serta sangat mencabar fizikal dan mental.. Fuhhh....


Puas hati tak kak??? Kih3...

Sory lambat join x ada photoscape la kak nk letak pic jd 4 gitu.. Ni pun p pinjam laptop member nak wat pic jd gini... Hihi..

So apa lagi ada brannn nak join???

Kalo nak sila ke blog ini KLIK SINI




NOTACIKGADIS: Harap2 si dia tak baca blog aku, kalo tak mau terkejut beruk dia tengok pic aku cenggini, beruk pun tak terkejut cm dia hahaha...


23 comments:

  1. GKSB,
    Hahaha..
    kumulakan dengan gelak tawa.
    bukan gelak coz nengok muka tapi gelak baca huraian tu.
    lawak giler.

    mcm2 el nie.
    haha..
    papun, semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. adui,, wat muke camtue,,, agak comel la, hahaha

    ReplyDelete
  3. wahhh....nmpknya bleh menang nih..hikss

    ReplyDelete
  4. hahaha nak tercirit i tgk gmbr contest ni u :P

    ReplyDelete
  5. adek mmg sempoi lah..suspek kat adekk cayalahhhhh
    tenkiu join n supot blog akk eh
    gud luck

    ReplyDelete
  6. good luck...mmg cam siot je muka ko...wakakak

    ReplyDelete
  7. Shasha,

    baik u cepat2 g toilet tkut xsempat lak

    kih3...

    ReplyDelete
  8. el,

    hehe welcome....

    caya la akak...

    memang mncabar btol contest ni.. =P

    ReplyDelete
  9. ~0~,

    hahaha..

    cuba ko buat plak tgk siot ke x?

    kih3...

    ReplyDelete
  10. itew malu la nak masuk
    dah la muka tak lawo
    wat lak muka tak lawo
    makin tak lawo

    ekekkek

    ReplyDelete
  11. hahahaha
    aku suka pic mata juling
    sila kekalkan setiap masa
    hahaha
    moga menang

    ReplyDelete
  12. maksu buat muka cenggitu, tapi amik gambar nyorok di belakang pokok ;)

    ReplyDelete
  13. hans,

    kalo aku buat cm tu nanti aku asyik nampak hg jadi banyak...

    haha

    ReplyDelete
  14. mak su,

    macam hindustan plak nyorok2 belakang pokok kih3..

    ReplyDelete
  15. aahhaaakkss... memang akak tgk pun dah tesengih2 dik.. good luck k

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi