Saturday, January 30, 2010

FRIENDSHIP CONTEST





Aku nak try contest ni plak. Contest ni aku jumpa dalam blog Pak Long.

Mana tau ada rezeki untuk menang.


Kali ni contest yg aku join dinamakan Friendship contest.

Nak tahu syarat2 nak join sila klik sini


Ini adalah gambar yang aku pertaruhkan.






Memang saat-saat bersama kawan-kawan adalah saat-saat yang paling berharga. Tapi sekarang akibat kesibukan masing-masing kita jarang-jarang dapat bersama mcm dulu lagi.


Dengan gambar yang ada ni sekurang-kurangnya dapat mengubat rindu utk bersama dgn kawan-kawan mcm dulu-dulu balik walaupun skrg byk yg berubah.


Terima kasih kepada penganjur kerana menganjurkan contest ni, teringat balik memori bersama kawan-kawan.


=)


6 comments:

  1. semoga menang moto

    heeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. blue,

    bak kata pok cik tu "saya menang motor"

    kih3..

    ReplyDelete
  3. GKSB,
    suka gambar bersilang-silang nie..
    sweet jer korang..
    moga berjaya k..

    ReplyDelete
  4. LOL,

    thanks..

    pic ni mmg sweet ska sgt tgk hihi..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi