Wednesday, January 6, 2010

SILA CHECK ADAKAH NAMA ANDA TERSENARAI???

TAG PERTAMA DALAM TAHUN 2010 daripada CIK LUCKY


@Adakah anda rasa anda HOT?@

Of course....Hot FM Lebih panas dr biasa

@Sila Upload Pic kegemaran kamu Dan cerita pasal pic itu@

Pic ni pic feveret aku sebab slama ni amik pic dk control ayu tapi kali ni memang lain dr yg lain

Hahaha...


@Bila Kali terakhir makan Pizza?@

Masa praktikal.. =P

@Lagu terakhir Dengar?@

Menatap Matamu~ ARIL best gler lagu ni n aku tujukan pd pria-pria yg berbulu mata lentik Ngeh3...

@Apa yang anda buat selain selesaikan TAG ni?@

Ngah teringat kat pak we hahaha.. =P

@Selain Nama sendiri Apa panggilan yang orang panggil KO?@

* Akak manis

*Kajol (sila percaya) hahaha

@Tag lagi 6 orang?@

1. Si Tedi

2. ~0~

3. Aku Mata Sempit Dan Diri Sendiri

4. Wan Jun

5. Call It Journey

6. Kak EL


@Siapakah gerangan no 1 pada anda?@

Sahabat di alam maya yang tak lokek menolong =)

@Kata sesuatu mengenai org no 5@

She is a nice fren and have a lots of love


@no 3 ada hubungan ape dgn anda?@

Bagaikan kakak dengan adik jer.. Dan dia sgt manja ok hehe..

@Bagaimana pula no 4?@

Wan Jun, nampak jer pendiam tapi kelakar gle tmbh lg ble dgr dia gelak

Kui3...

@Pesanan kepada org no 6.@

Semoga berbahagia dengan keluarga tersayang.. Akak rock la haha..


@Kelebihan pada no 2?@

Ko ada kelebihan ke? Hahaha =P

Dan pada nama-nama yang di TAG sila buat yerk kalo x piat telinga tu hemo2..

=P


7 comments:

  1. dek..photo tu nak msok contest akk ke...
    ok gak tu..hiksss...gud luck
    snap byk2..pas2 pilih yg mn BEST eh

    ReplyDelete
  2. Nama akak tak de.. hehehe

    ReplyDelete
  3. aryyani,

    next tag sy tag akak ye..

    rindu kt akak.. ^_^

    ReplyDelete
  4. ..errr, ada nama i lah.

    sorry eh..
    gua tak sempat review hari tue.
    nanti gua roger bila dah jwb tag.

    thanks kerana aku di hatimu.

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi