Wednesday, January 6, 2010

SILA CHECK ADAKAH NAMA ANDA TERSENARAI???

TAG PERTAMA DALAM TAHUN 2010 daripada CIK LUCKY


@Adakah anda rasa anda HOT?@

Of course....Hot FM Lebih panas dr biasa

@Sila Upload Pic kegemaran kamu Dan cerita pasal pic itu@

Pic ni pic feveret aku sebab slama ni amik pic dk control ayu tapi kali ni memang lain dr yg lain

Hahaha...


@Bila Kali terakhir makan Pizza?@

Masa praktikal.. =P

@Lagu terakhir Dengar?@

Menatap Matamu~ ARIL best gler lagu ni n aku tujukan pd pria-pria yg berbulu mata lentik Ngeh3...

@Apa yang anda buat selain selesaikan TAG ni?@

Ngah teringat kat pak we hahaha.. =P

@Selain Nama sendiri Apa panggilan yang orang panggil KO?@

* Akak manis

*Kajol (sila percaya) hahaha

@Tag lagi 6 orang?@

1. Si Tedi

2. ~0~

3. Aku Mata Sempit Dan Diri Sendiri

4. Wan Jun

5. Call It Journey

6. Kak EL


@Siapakah gerangan no 1 pada anda?@

Sahabat di alam maya yang tak lokek menolong =)

@Kata sesuatu mengenai org no 5@

She is a nice fren and have a lots of love


@no 3 ada hubungan ape dgn anda?@

Bagaikan kakak dengan adik jer.. Dan dia sgt manja ok hehe..

@Bagaimana pula no 4?@

Wan Jun, nampak jer pendiam tapi kelakar gle tmbh lg ble dgr dia gelak

Kui3...

@Pesanan kepada org no 6.@

Semoga berbahagia dengan keluarga tersayang.. Akak rock la haha..


@Kelebihan pada no 2?@

Ko ada kelebihan ke? Hahaha =P

Dan pada nama-nama yang di TAG sila buat yerk kalo x piat telinga tu hemo2..

=P


7 comments:

  1. dek..photo tu nak msok contest akk ke...
    ok gak tu..hiksss...gud luck
    snap byk2..pas2 pilih yg mn BEST eh

    ReplyDelete
  2. aryyani,

    next tag sy tag akak ye..

    rindu kt akak.. ^_^

    ReplyDelete
  3. ..errr, ada nama i lah.

    sorry eh..
    gua tak sempat review hari tue.
    nanti gua roger bila dah jwb tag.

    thanks kerana aku di hatimu.

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi