Monday, February 8, 2010

AL-KISAHNYA DI SUATU PETANG YANG DAMAI


Al-kisahnya tadi aku p la klinik kesihatan dalam usm ni. Konon-konon nak p check luka la sebab rasa cm menanah je.

Lagipun luka lama dah jadi luka baru sebab aku jatuh plak masa main bola tampar. Bukan setakat jatuh masa main bola tampar, siap aku p men futsal lagi hahaha.. Gila tol.

Lepas jumpa doktor segala bagai, doktor cakap kena p buat dressing. Dalam hati aku ni dressing apa jadah plak ni. Hati dok berdebar-debar dah.

Pastu doktor suruh masuk 1 bilik tu untuk buat dressing. Tapi aku p amik ubat dulu. Masa kat kaunter ubat tu, aku tanya la nurse dressing tu macam mana?

Nurse pun cakap la, buka luka lama pastu cuci luka. Apa yang aku paham dia akn kopek balik kulit luka yg dah kering tu pastu cuci. Haisyooo...Sakit tu..

Aku beranikan diri gak p bilik dressing tu. Dia tulis zon klinikal. Bila masuk bilik tu sunyi sepi je. Tengok da bilik cuci luka. Pastu da kaunter. Nurse kat c2 bz dok layan pesakit len.

Tiba-tiba rasa meremang bulu roma. Macam dok kat bilik mayat plak. Aku pun pa lagi cabot balik la lepas ngeh3..... Takut kowt... Aku takut aku nangis masa cuci luka hahaha.. Tak kuasa ai nk nangis2 ni..

Resit yang sepatutnya doktor amik pun ada kat aku lagi.. Huhuhu... Rela lagi aku cabot balik dari kena rasa sakit masa cuci luka tu... Huhuhu...


RESIT

NOTACIKGADIS: Kalo takut tu jangan buat-buat berani hihihi...



8 comments:

  1. adoiii,,

    best la dressing tue,,, xpedih pon, pewla la kamooo,isyyy...

    ReplyDelete
  2. takut dressinG

    dulu masa eksiden.. kena dressing.. terjerit2. ekekeke

    ReplyDelete
  3. tedi,

    nasib baik cabot..

    kalo x mesti terjerit-jerit gak...

    ReplyDelete
  4. dressing...skit je..xde ape da...heheheh

    ReplyDelete
  5. dressing?

    ingat pakai baju pesen2 tadi
    hahahhaha

    ReplyDelete
  6. salam ..
    hehee hanis ni ... :)
    hanis xley tkot2 dear ..
    kerna brani !
    taw !
    chayok2 hanis !!!!! :)
    wassalam ..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi