Thursday, March 25, 2010

CERITA KLASIK UNTUK MASA DEPAN






Gua dah fikir masak-masak.

Gua akan umumkan sekarang..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Gua dah solo!!



Hahaha... Semua tekaan hangpa salah.


Lepas ni ai kena larikk la sebab ramai peminat dok kejar hahahaha


Bajet artis la kunun...


Hahahaha....


Bercinta diam-diam tengok2 solo balik.


Memang tak nak kecoh-kecoh pon.


Tu belum lagi aku dok tayang kisah dan gambar dia.. Kalo tak malu je kan sbb tak jadi?


Gua dah solo sekarang ni.


Sebab dan musabab biarlah aku simpan.


Cuma apa yg aku dapat katakan dalam sesetengah perkara perbezaan menyebabkan pasangan itu saling melengkapi tapi ada sesetengah perbezaan itu merupakan penghalang utk kebahagiaan.


Aku masih mencari seseorang yang boleh menerima aku seadanya.


Siapa??


Biar takdir yang menentukan.


Kadang-kadang kita jangan mencari cinta, biar cinta itu datang dengan sendiri.


Sekian terima kasih..



=)








P/S: Aku dan MR S masih lagi berkawan..


P/S/S: Aku dah tulis 2 draf dan save cerita dari A-Z tapi last-last aku rasakan ini yg terbaik boleh aku kongsikan untuk semua bagi kebaikan kedua-dua pihak...


9 comments:

  1. sabar k....pasti ada yg lebih baik buat kamu...

    ReplyDelete
  2. sayang sekali aku tidak solo...hehh..hehhh!!!

    ReplyDelete
  3. salam...
    moga bertemu jodoh yang terbaik.
    usaha, doa dan ikhtiar

    ReplyDelete
  4. salam kenal..
    takpa..kalau rasa tak serasi stop awal2.jgn lepas kawen baru nak gaduh2..bukan senang nak duduk bersama ni.

    ReplyDelete
  5. salam,
    kalo menjadi sahabat lebih bahagia
    teruskan
    jika mampu kawan, teruskan
    jika masih mengganggu
    hentikan,
    kena terus berjalan..
    semoga mendapat apa yg dikehendaki..

    ReplyDelete
  6. hahaha sok ko ayat la balak len... PEACE...

    ReplyDelete
  7. GKSB,
    ada seseorang di sana..

    one sweet day will..

    ReplyDelete
  8. salam ..
    100% stuju tuk kata2 +ve mreka d ats ... :)
    chayok2 hanis !!! :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi