Tuesday, March 30, 2010

HAMPIR BERAKHIR

Pasal semalam dah settle.


Memang aku yang bersalah.

Kerana terlalu ikutkan perasaan aku terlepas ckp yg bukan-bukan.

Tapi memang tak ada niat pun nak ckp mcm tu pd dia.

Ni semua gara-gara terlampau geram.

Tapi alhamdulillah dia dh maafkan aku.

Aku akui tu kelemahan aku bila terlampau marah.

Mula la nk msg dia yg bukan-bukan.

Aku harap aku boleh berubah dan kawal diri aku bila marah.



.................................................................



Ni cerita lain plak.

4-4-2010 ni Dinner utk semua penghuni Desasiswa Cahaya Gemilang (nama hostel)

Majlis penutup utk sidang ini.

Tak lama lagi Majlis Perwakilan Desasiswa (MPD) akan dibubarkan.

Aku akan menjadi mantan setiusaha la lepas ni


Tak ada dh nk sibuk2 cm dlu dgn poster, surat n mcm2 lg.

Lepas ni utk next sidang, aku nk kurangkan aktivti-aktiviti dlm kampus ni.


Lagipun dh final year.

Ada yang tak suka aku terlalu aktif.

Aku akan cuba tidak terlalu aktif lepas ni.

Nak bagi tumpuan pada study.

Jadi budak skema plak, low profile hehehe..

Dan aku tak sabar menunggu utk dinner.


Baju pun aku dh ready.

Cuma tunggu hari dinner tu je.

Memang seumur hidup aku tak pernah aku bayangkan akan pakai cenggitu..

Sama-sama kita tunggu utk hari itu.



=)

P/S: Kalo aku pakai cenggini agak2 cm mana la rupa aku nanti ye? Ish3.....






6 comments:

  1. salam..

    see, tak rugi minta maaf dan dapat hasil yg lebih baik
    pakai la sedap kita dan mata org pandang weh, lalalal

    good luck, lala

    ReplyDelete
  2. kalau pakai gitu, sama macam berkemban pakai kain batik je...hehh..hehhh!!

    ReplyDelete
  3. baik ko pakai telekung jerk dik..

    ReplyDelete
  4. maafkanlah selagi ada ksh syg d hati...
    hargai org yg trsyg sementara dia msh ada.. ble da xde sdh xbrmkna lg..klu menyesal pun da xde guna lg...

    ReplyDelete
  5. kompon jadi gadis sepenuh bandar

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi