Monday, March 8, 2010

KE MANA MENGHILANG?

Assalamualaikum... Perghh..Lama sungguh aku menghilang kan? Kejap ada kejap tak ada. Nak buat mcm mana sebagai student memang cm ni ada saja benda nak buat.

Sebenarnya aku baru je balik dari SUKAD (Sukan antara Desasiswa) di USM Trankskrian, Nibong Tebal. Aku main bola baling. Muka yang dulu tak brapa nak putih dh makin gelap maa..

Macam mana tak gelap kalo games kena pukul 10 pg, 12 tghri smpaikan kul 3 ptg pon ada. Hangit weyhhh... .


Walaupun hanya berjaya jadi Johan Kumpulan dan berjaya ke suku akhir, kami terkandas di pusingan suku akhir bila kalah tipis 1-0 pada tuan rumah. Sebelum tu kami menang 3-2 dengan Desasiswa Tekun dalam perlawanan yang sengit.


SEBILANGAN PEMAIN WANITA DAN LELAKI


SEBELUM PERLAWANAN (MUKA BAJET SUCI JE SEMUA HEHE)



Tapi apa yang paling manis untuk dikenang adalah bila kami menang besar dengan Desasiswa Fajar Harapan dengan gol 10-0. Aku skor 5 gol huhuhu....




Esok tu habis je permainan apa lagi, lebam dan luka sana sini la. Bola baling plak memang agak ganas sket. So kalo ada gadis-gadis ayu yg nak try main, baik lupakan je la ye hehehe...



Walaupun ganas tapi aku tetap maintain ayu di padang hahahaha

Prasan gila...

=P




Aku ni aktif sket. So lepas ni banyak benda lagi yang akan aku terlibat. Nantikan di next N3 OK? PEACE... =P





NOTACIKGADIS: Nanti aku akan blogwalking ke blog anda suma ok? Give me time =)

13 comments:

  1. heeeeeee

    gitu la student
    demi negara la katakan
    ekekek

    selamat kembali

    ReplyDelete
  2. Nasib baik muncul...

    ckLah dah cadang pakat nak baca Yaasin ramai-ramai kat blog ni tawww..he..he...

    ReplyDelete
  3. salam buat tuan umah..
    patut la senyap jer umah....tuan dia gi sokan..majulah sukan tuk negara

    ReplyDelete
  4. xiiinam,

    hehehe...

    kalo cm 2 mlm tu wat mkn apa erk??

    ReplyDelete
  5. pak long,

    salam...

    haha...

    majulah sukan utk negara!!

    ReplyDelete
  6. rajin sungguh bersukan...hehehe

    ReplyDelete
  7. salam dik..sehat..??

    eloklah aktif dari pasif..akak dlu pon aktif gak..hitam putih blakang kira..janji hatey puas..

    its ok take ur time..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi