Monday, March 1, 2010

TO MY FOLLOWERS

Assalamualaikum... Pejam celik pejam celik dah 1 Hb Mac ye hari ni?? Hari ni pasti ada memori yang akan terpahat lagi di ingatan korang kan?


Hari ni aku nak kemas kini blog sket. Thanks ye pada followers aku. Hari ni dah cecah 200 dah. Alhamdulillah... Walopun blog aku biasa-biasa je tapi tetap dapat sokongan dari korang, terima kasih ye...

Jadi pada my followers yang aku belum list kan korang sila tinggalkan link ye. Aku harap sangat dapat list korang semua dalam blog aku.

Sorry sebab aku tak dapat komen kat blog korang. Tak tahu la ada masalah apa, lagipun wireless macam hape lagi sekarang ni slalu tak dapat tenet. Kat blog aku sendiri pon tak leh nk komen gak.

Apa-apa pun jangan lupa ye tinggal kan list korang. Thank you.




NOTACIKGADIS: Nanti tulis link korang cm ni cth: www.nurrcahaya.blogspot.com orite?

6 comments:

  1. salam buat cik nur...
    lagu best la...moga terus ceria n berbahagia

    ReplyDelete
  2. nama i ada ader..
    thanks.
    Hehe..
    tahniah dah ramai pengikut nie..

    ReplyDelete
  3. salam ..
    hanis ..,
    troskan usaha anda !
    chayok2 !! :)

    wassalam ..

    ReplyDelete
  4. huhu...tenet lembab memang seksa

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi