Friday, April 30, 2010

BLOGGER UTAGHA MANA HANGPA?

Merdeka sudeyhh... Hari ni last exam yahooo!!! Lepas ni praktikum plak alahaiii.. Lomah lutut den. Dapat plak kat Penang gak. Aduhh.. Lagi bertambah lomah.


Ni pic sapa plak?



Ololololo comel tak pic ni? Hahaha prasantan. Tiba-tiba mata ku yang sepet jadi besar. Nak tahu rahsianya? Bulat kan mata anda bila mengambil gambaq hahaha..

Ok bukan nak cerita pasal gambaq. Itu cuma selingan saja. Sebenaqnya aku teringin sangat nak jumpa dengan geng-geng blogger. Kebanyakan blogger semua dok Key-Ell. Aku ni dok ceruk utara achanee nak jumpa kan?

Nak tunggu aku turun Key-Ell pon entah tahun bila walaupun sanak saudara ramai dok sana. Untuk permulaan ni nak cari yang dok dekat-dekat dulu. Area-area utara ni.

Teringin sangat nak jumpa LOL, BIRU, MAK SU, dan lain-lain lagi yang ada di list blog aku dan my followers. Kalo nak ikutkan semua blogger aku nak jumpa.

Dulu selalu rancang nak jumpa dengan Kak El tapi selalu rancangan tergendala. Huhu.. Kalau jumpa ramai-ramai kan lagi best?Tapi risau la juga. Aku kan pemalu (pemalu la sangat hihihi).

Esok aku balik kedah. Aku ni aloq staq mari. Balik nak bungkuih kain baju bawak mai Penang plak sebab cuti sem selama 2 bulan ni akan dimanfaatkan sepenuhnya oleh aku yang akan berpraktikum kat Penang juga kat Kampung Teluk Kumbar. Ada sapa-sapa dok area c2? Meh la contact2 aku. Bleh rapatkan silaturahim yang sememangnya rapat hak3...

Ada tak blogger utagha mari? Mai mai mai cni jumpa cheq.. Hak3..


20 comments:

  1. cek oghang utagha cuma dok kat selatan je
    he he he

    ReplyDelete
  2. ko jumpe la si FIFI...dia dok blaja kat kulim....



    aku kau xnak jumpe ke???cisss

    ReplyDelete
  3. Chek oghang Selangoq..mintak maap nooo tak leh nak tulong hang..teringat Dialoq P.Ramlee Dlm Masam2 Manis..."Hang Mai Aloq Staq kepala hang aku putaq"..hhihihi...Hepi Holiday yer...

    ReplyDelete
  4. eh..x mo jumpa makdiva ke??? ish..sentaplerr camni..haha!

    ReplyDelete
  5. jedi,

    hang ku nk jumpa time hang kawen..

    haha

    ReplyDelete
  6. Makdara Terdiva,

    uishh mana bleh xmau..
    nak kena gak tempias2 diva tu..
    Mana tau bleh jadi anak dara terdiva
    kih3...

    =P

    ReplyDelete
  7. Eye_Nee

    hahaha...
    sapa mai aloq staq cheq putaq kpla tu..

    ReplyDelete
  8. hahahahaha
    jom jom jpe..ok ok nti kak el buat gahtering kecik2 ok...nti plan ngna kak zura kamoo tu..cantek???

    ReplyDelete
  9. salam....

    best jugak dapat jumpa member2 blog..

    ReplyDelete
  10. sekamar rindu,

    salam..

    tu arr xpnh g jpa..

    lau jpa msti best

    ReplyDelete
  11. cheq kerja dlm USM..nnt ang konvo mesti jumpa cheq..ahaha..sbb nt kena dftr jadi ahli alumni USM..weewitt..

    ReplyDelete
  12. cheq kerja dlm USM..nnt ang konvo mesti jumpa cheq..ahaha..sbb nt kena dftr jadi ahli alumni USM..weewitt..

    ReplyDelete
  13. cheq kerja dlm USM..nnt ang konvo mesti jumpa cheq..ahaha..sbb nt kena dftr jadi ahli alumni USM..weewitt..

    ReplyDelete
  14. tak teringin nak jumpa wan Perlis

    ReplyDelete
  15. salam...
    pak long dok utara..belah tepen...
    bila geng blogger utara nak buat perjumpaan..nak jugak join...

    ReplyDelete
  16. cik sha,

    yaka?

    xyah tunggu konvo la ni juga cheq p cari hak3..

    ReplyDelete
  17. wan perlis,

    meh la turun aloq staq..

    hehe

    =)

    ReplyDelete
  18. pak long nk join?

    wokeyh no hal...

    cantek..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi