Monday, April 5, 2010

DARE TO BE DIFFERENT

Malam semalam adalah dinner terakhir aku untuk Sidang ini dan malam terakhir aku memegang jawatan setiausaha dalam Majlis Perwakilan Desasiswa (MPD) hostel aku. Pelbagai kenangan manis dan pahit telah kami lalui sepanjang sidang ni.


Macam-macam konflik yang berlaku dari bertegang urat dgn YDP, berbaik, dan macam-macam pendekatan kami gunakan utk menjalankan tugas kami dgn baik. Alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar.

Dan pakaian utk malam tu pastinya meletup ahakz!! Bukan selalu kan? Tema plak "MASQUERADE MASK" - DARE TO BE DIFFERENT. Memang different betul aku malam tu.

Sepanjang hidup aku tak pernah lagi la pakai cenggitu. Petah lagi nak pakai high heel. Perghh..Memang kena gelak la ngan kawan aku sebab jalan cam robot masa mula-mula pakai. Yela orang tak pernah nk siap2 cenggitu..

100% memang aku berubah la sangat malam tu. Nak jalan pon kena control. Adeh.. Susahnya kalo nak jadi perempuan ayu ni.. Pape pon jom layan gambar. =)




BERTUKAR...........







COVER ALBUM

Wakakaka


BARISAN MAJLIS TERTINGGI MPD CG







AKSI-AKSI MODEL KEKOK

hahaha







MASQUERADE MASK






PIC KONTROVERSI

YANG MANA 1 PILIHAN HATI?

huahuahuahua





Achaneee comel tak aku? Hahaha... Siott jer... =P



P/S: TIBA-TIBA RASA AKU NI CAM TUAN PUTERI BILA PAKAI BAJU CENGGITU

Ahahahaha...

=P





14 comments:

  1. cute2..memang laen je tgk nye ha..nic dress up n make up..hehe..

    tu bukan high heel yg betul2 halus tu..kalau yg halus tu kerja terpeleot je la kaki kamu..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Ingatkan YUNA tadi...


    Sebijik...


    :)

    ReplyDelete
  3. cik sha,

    ehehe.. sbb tu la pakai wedges jer..lau x mau terpeleot...lg malu kalo jth.. hihi..

    ReplyDelete
  4. salam...
    mak aiii..jeliternyer tudung akakkkk....ni kira boleh jalan atas karpet merah....memang glemour la baju tu.....klasssssss akak..

    ReplyDelete
  5. salam,
    waaaaaaaaa
    uh uh...
    posing sakan u
    posing maut u

    cam model artis
    hukhuk

    ReplyDelete
  6. wei,,mau pnjam itu dress,,
    gilo style!!
    aku nk pnjm wat amik gambo jer
    buleh ak,,
    plz plz plzzzzz

    ReplyDelete
  7. Blue,

    posing ja la sakan cuba suh catwalk failed terus..

    hohoho..

    ReplyDelete
  8. xpa2,,
    blk kdah ni ang bg aku pnjam k,,

    ReplyDelete
  9. da cam dalam cite alice wonderland da...hahahhaha

    ReplyDelete
  10. wow! GKSB berpenampilan berani.. hehe.. shantek! :D

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi