Tuesday, April 6, 2010

NAK ADA BF/GF? SILA BACA N3 INI.

Apsal lelaki dan perempuan suka merungut kalo masih tak ada BF/GF?

Rileks2 sudah.

Nanti takut bila dah ada banyak plak problem yang nak kena handle.

So sabar la menanti sampai korang jumpa seseorang yg bleh buat hati korang berdebar-debar.

Bila umur 23, kita fikir lain ye?

Ekekeke...

=)




16 comments:

  1. hoOo.. dah gatal nak kawen dah kot. tp still lom ade calon. so gabra la jugak. heee~

    *rasa je la.. <-- erkk!!

    ReplyDelete
  2. Asada,

    ahaha...

    sape tu?

    kamu ke gabra??

    ehehehe...

    kita cool jer...

    =P

    ReplyDelete
  3. kau pun sama je kan???haahahaha

    ReplyDelete
  4. salam..
    hhehehe
    dah pernah ada bf dulu
    dah pernaha da tunang dulu
    opssssssssss...

    cerita2 lama
    now, happy sahaja
    xoxo

    ReplyDelete
  5. yes, stujus, sabar, jangan gelabah kerana teguran orang :)

    ReplyDelete
  6. owh,aku nak ada skrg
    malas nak tunggu lama2

    ReplyDelete
  7. blue,

    kena buat sesuatu utk lupakan kenangan lama..

    ;)janji bahagia skrg...tp bahagia ker??

    ReplyDelete
  8. hans,

    aku pon xsabar2 nk tau sapa 1st love hg...

    ReplyDelete
  9. alhamduLILLAH..saya tak penah lagi merungut takde bf ...
    saya rasa life saya jd lg seng xde org nak kawal saya sana sini....

    tapi sapa yg ada bf/gf ada kelebihan keburukkan sendiri...

    tapi sapa takde pun ada kebaikkan keburukan sendiri

    ReplyDelete
  10. baik cari pemilik or tulang rusuk yang sememangnya dijadikan untuk pasangan kita...

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  11. GKSB..
    segala sesuatu ada masanya..
    Hahaha..

    Akan ader tue..
    tunggu2 jek..
    Ngeee..

    ReplyDelete
  12. naj pon single.. 19 tahun menyingle.. haha

    nnt 23 tahun kalau takde jgk baru kite bising yep. :P

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi