Wednesday, June 9, 2010

ADAKAH ANDA SALAH SEORANG????




Tag diterima dari Suraiza

1) kenapa kamu suka blogging?
Sebab tak penat. Cuba suruh jogging dan bukannya blogging kompom penat. Sebab tu demok hihi..


2) adakah kamu bhgia dgn kehidupan kamu skrg??
Ada sesiapa nak cuba bahagiakan saya tak?

3) apakah impian kamu 5 tahun akan datang?
Nak kurus hahaha..


4) siapakah 0rang yang sentiasa kamu inginkan berada di sisi kamu...?
Doremon..Sebab poket dia ada macam2 benda yang membolehkan aku nak apa2 pon

5) sila beri award ini kepada 5 blogger kesukaan kamu :

Hentak Berlipat

Hans

Biru

Lots Of Love

Ct


....................................SELESAI.................................



TAG KEDUA

RULES: it's harder than it looks.
.copy to your own notes.
.erase my answer.
.enter yours and tag twenty (20) people.
.use the first letter of your name to answer each of the following questions.
.they have to be real.
.nothing made up.
.if the person before you had the same first initial, you must use different answer.
.you cannot use any words twice.
&
.you can't use ur name for the boy / girl name question.

What is your name : Wan Nur Hanis Azman (sedap tak nama aku haha)

A four letter word : Wang
A boy's name : Wari
A girl's name : Wanis
An occupation : Wartawan
A colour : Warna-warni
Something ur wear : Waju (Baju hahaha)
A food : Western food please..
Something found in the bathroom : Washing machine
A place : Wang Kelian
A reason to being late : Watching movie
Something u shout : Wah bila nak abeh jawab tag ni??
A movie title : Warior Princess
Something u drink : Watermalon juice
A musical group : Wali Band
An animal : Wewak (Bewak)
A street name : Wak
A type of car : WeVi adik bradik MyVi

Tak mau tag sesapa untuk tag ni huhu..


5 comments:

  1. salam...
    waa..dah selesai jawab tag...
    naper tak Tag pak long, tag yang pertama atas tu..
    apapun appy selalu...

    ReplyDelete
  2. aku dah dapt dah award ni tapi aku amik juga
    terima kasih kepada mak ayah, para peminat dan rakan2 kerana menyokong saya dalam arena blog ini
    ini untuk anda -> sambil tunjuk piala
    hohoho

    ReplyDelete
  3. yesssza Doraemon akan membahagiakan hidup anda... PEACE...

    ReplyDelete
  4. salam.. kak hanis.., trma ksih tuk award... ^_^

    ~> ttg tag tu., msti kak xna susakn kwn2 kn?
    hehee.. ;)
    ~> shout tu xthan tu.. hehee..
    ~> pas2 lak wear ngn car tu gk.. hehee.. ;)

    p/s ; kak.., mlut ct hdoh ka cmtu? huhuk.. ;(
    ia smuljdi cmtu kalu ct syum.. huhuu.. ;( wassalam..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi