Sunday, June 6, 2010

INDAHNYA KETENANGAN ITU

Bila kita ada masalah, kita dambakan ketenangan.

Ketenangan hati dan juga fikiran.

Mungkin dengan melihat keindahan alam ciptaan Tuhan dapat memberi sedikit ketenangan.

Lalu tempat yang dituju sudah semestinya kampung halaman sendiri.

Masyaallah indahnya ciptaan Tuhan...



KAKI GUNUNG, GUNUNG JERAI, YAN KEDAH


YAN KECIL, YAN KEDAH


16 comments:

  1. oit
    hang snap guna camera apa weih?
    pinjam camera
    hohohoh

    p/s : Review Lagenda Budak Setan Di Blog Saya

    ReplyDelete
  2. kamera yang paling mahai skali...

    kamera nset cikai hahaha...

    ReplyDelete
  3. cantik sesekali menikmati Alam yg memang hak kita....

    ReplyDelete
  4. tingin nak gi Gunung Jerai tetambah timeeeee lagu aper tuhhhh alaaaa luper plakkkkk....ader lagu yang hot satu mase doluuuu tuh....

    ReplyDelete
  5. nice shot...you dont really have to own a dslr to take nice pictures like these

    ReplyDelete
  6. hahhaah
    xcikai sangat la hp ang tu aku rasa

    p/s : Rajnikanth Pun Ada Klon Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/bukan-setakat-michael-jackson-jer-ada.html

    ReplyDelete
  7. salam.. kak dk yan ka???
    area mna??

    ~> kdah mmg chntik! (^_^)
    ngri2 len pn chntik! (^_^)
    umumnya 1dnia chntik! (^_^)

    p/s ; da tag tuk kak... ^_^
    http://dunia-ctie.blogspot.com/2010/06/soalan-cepu-emas-daripada-si-adik-comei.html

    ReplyDelete
  8. salam...
    gambaq ni kalau buat poskad..mesti cun..

    ReplyDelete
  9. wan perlis,

    xberpeluang ke kuala perlis lg..

    ReplyDelete
  10. shi3la,

    lagu cinta pantai merdeka...

    hehehe..layannn...

    ReplyDelete
  11. HEMY,

    Thanks,
    insyaallah...coming soon

    hehehe

    ReplyDelete
  12. Ct,

    insyaallah...

    nti akak buat..

    thanks ya?

    ReplyDelete
  13. pak long,

    kalo buat poskad bleh bagi kat pak long hehe

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi